Secţiuni » Arii de practică » Litigation » Drept penal
Drept penal
DezbateriCărţiProfesionişti

PCA Iasi. Mandat european de arestare


28 iunie 2012 | JURIDICE.ro

UNBR Caut avocat
JURIDICE gratuit pentru studenti

Secţiuni: Drept penal, Flux informații

Potrivit unui comunicat al Parchetului de pe langa Curtea de Apel Iasi, semnat de Procuror General Iulian Ispir, la data de 27.06.2012, procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Iaşi au identificat pe numiţii BOLTOC ARIEL GEORGE, CIOBANU GAVRIL TIBERIU, FILIP IULIAN, PAIU BOGDAN IONEL, MINCIUNĂ IONEL BOGDAN, cetăţeni români, faţă de care Tribunalul Penal din Milano – Italia a emis un mandat european de arestare.

Din actele transmise de autorităţile judiciare italiene rezultă că numiţii BOLTOC ARIEL GEORGE, CIOBANU GAVRIL TIBERIU, FILIP IULIAN, PAIU BOGDAN IONEL, MINCIUNĂ IONEL BOGDAN sunt cercetaţi penal pentru faptul că, începând din anul 2010 şi până în data de 10.06.2012, au participat la un grup infracţional organizat, cu caracter transfrontalier cu scopul de a folosi fără drept carduri reîncărcabile şi conturi curente bancare prin accesări fără consimţământul titularului la sistemul informatic de home banking, faptă ce este pedepsită de Codul penal italian cu 5 ani de detenţie.

Persoanele identificate au fost prezentate Curţii de Apel Iaşi în vederea punerii în executare a mandatului european de arestare.

În prezent, numiţii BOLTOC ARIEL GEORGE, CIOBANU GAVRIL TIBERIU, FILIP IULIAN, PAIU BOGDAN IONEL, MINCIUNĂ IONEL BOGDAN sunt arestaţi preventiv într-o altă cauză penală, instrumentată de D.I.I.C.O.T. Iaşi.

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro, detalii aici!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă SmartBill şi My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi                                                                                                                          Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică