Secţiuni » Arii de practică » Litigation » Drept penal
Drept penal
DezbateriCărţiProfesionişti

PCA Iasi. Mandat european de arestare


28 iunie 2012 | JURIDICE.ro
Secţiuni: Content, Drept penal
JURIDICE - In Law We Trust
UNBR Caut avocat
Servicii JURIDICE.ro

Potrivit unui comunicat al Parchetului de pe langa Curtea de Apel Iasi, semnat de Procuror General Iulian Ispir, la data de 27.06.2012, procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Iaşi au identificat pe numiţii BOLTOC ARIEL GEORGE, CIOBANU GAVRIL TIBERIU, FILIP IULIAN, PAIU BOGDAN IONEL, MINCIUNĂ IONEL BOGDAN, cetăţeni români, faţă de care Tribunalul Penal din Milano – Italia a emis un mandat european de arestare.

Din actele transmise de autorităţile judiciare italiene rezultă că numiţii BOLTOC ARIEL GEORGE, CIOBANU GAVRIL TIBERIU, FILIP IULIAN, PAIU BOGDAN IONEL, MINCIUNĂ IONEL BOGDAN sunt cercetaţi penal pentru faptul că, începând din anul 2010 şi până în data de 10.06.2012, au participat la un grup infracţional organizat, cu caracter transfrontalier cu scopul de a folosi fără drept carduri reîncărcabile şi conturi curente bancare prin accesări fără consimţământul titularului la sistemul informatic de home banking, faptă ce este pedepsită de Codul penal italian cu 5 ani de detenţie.

Persoanele identificate au fost prezentate Curţii de Apel Iaşi în vederea punerii în executare a mandatului european de arestare.

În prezent, numiţii BOLTOC ARIEL GEORGE, CIOBANU GAVRIL TIBERIU, FILIP IULIAN, PAIU BOGDAN IONEL, MINCIUNĂ IONEL BOGDAN sunt arestaţi preventiv într-o altă cauză penală, instrumentată de D.I.I.C.O.T. Iaşi.

Cuvinte cheie: , ,
Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Ne bucurăm să aducem gândurile dumneavoastră la cunoştinţa comunităţii juridice şi publicului larg. Apreciem generozitatea dumneavoastră de a împărtăşi idei valoroase. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord, publicarea pe JURIDICE.ro nu semnifică asumarea de către noi a mesajului transmis de autor. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteţi ciţi aici. Pentru a publica pe JURIDICE.ro vă rugăm să luaţi în considerare Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice


Cont profesional
JURIDICE Comunicare

Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

Secţiuni          Noutăţi     Interviuri     Comunicate profesionişti        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică          Note de studiu     Studii
 
Privacy
Politica
Utilizare
Publicare
Despre noi
Secţiuni
Servicii
Contact
© 2003-2023 J JURIDICE.ro