Secţiuni » Arii de practică » Litigation » Drept penal
Drept penal
DezbateriCărţiProfesionişti

Ziua personalului din administratia penitenciara


2 iulie 2012 | JURIDICE.ro
Secţiuni: Content, Drept penal
JURIDICE - In Law We Trust
UNBR Caut avocat
Evenimente juridice

Ministerul Justitiei a dat publicitatii vineri, 29 iunie 2012, mesajul secretarului general adjunct din Ministerul Justiţiei, Silviu Gabriel Barbu, cu ocazia Zilei personalului din Administraţia Naţională a Penitenciarelor – „Sfinţii Apostoli Petru şi Pavel”:

„În fiecare an, la data de 29 iunie, se sărbătoreşte Ziua personalului din administraţia penitenciară.

Cu ocazia acestei zile omagiale, tuturor angajaţilor din sistem le transmit salutul ministrului Justiţiei, domnul Titus Corlăţean şi salutul meu, precum şi recunoştinţa noastră pentru întreaga activitate profesională derulată de dumneavoastră.

Instituţia pe care o reprezint a susţinut şi va continua să susţină permanent activitatea Administraţiei Naţionale a Penitenciarelor – managementul penitenciar se înscrie în contextul larg, al demersurilor de înfăptuire a Justiţiei şi de întronare a legalităţii, etapa executării pedepselor reprezentând cea de-a treia fază a procesului penal.

În continuare ne vom baza pe dialogul deschis, constructiv şi constant şi, mai ales, pe munca în echipă, astfel încât, dincolo de menţinerea standardelor în sistem, să reuşim să identificăm soluţii pentru îmbunătăţirea condiţiilor de lucru ale personalului. Apreciez că dialogul cu oamenii, cu angajaţii din întreg sistemul penitenciar constituie, în mare parte, cheia succesului, alături de un management înţelept şi eficient, care aşează în prim plan Omul.

În aceeaşi măsură, fac apel la responsabilitate şi, nu în ultimul rând, la respectarea legalităţii şi a integrităţii. Să nu uităm nicio clipă faptul că, prin activitatea complexă, specifică domeniului penitenciar, trebuie să dezvoltăm un serviciu public sigur şi credibil pentru comunitate, bazat pe profesionalismul, integritatea şi loialitatea personalului, pe respectul faţă de drepturile fundamentale ale persoanelor aflate în custodie, şi care să le ajute pe acestea să se reintegreze în societate.

Vă doresc mult succes în activitate şi vă asigur de întreg sprijinul meu.

La mulţi ani!

Judecător Silviu-Gabriel BARBU
Secretar general adjunct – coordonator al Administraţiei Naţionale a Penitenciarelor
Ministerul Justiţiei”

Cuvinte cheie: , , ,
Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Ne bucurăm să aducem gândurile dumneavoastră la cunoştinţa comunităţii juridice şi publicului larg. Apreciem generozitatea dumneavoastră de a împărtăşi idei valoroase. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord, publicarea pe JURIDICE.ro nu semnifică asumarea de către noi a mesajului transmis de autor. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteţi ciţi aici. Pentru a publica pe JURIDICE.ro vă rugăm să luaţi în considerare Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice


Servicii JURIDICE.ro
Cont profesional

Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

Secţiuni          Noutăţi     Interviuri     Comunicate profesionişti        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică          Note de studiu     Studii
 
Privacy
Politica
Utilizare
Publicare
Despre noi
Secţiuni
Servicii
Contact
© 2003-2023 J JURIDICE.ro