JURIDICE FLUX (Ultimele titluri)
AnunţuriEnglishInternaţionalJURIDICE.ro
Transmisiunile live, înregistrarile video şi transcripturile conferinţelor şi dezbaterilor JURIDICE.ro sunt accesibile pentru membri şi parteneri. Cheltuială deductibilă fiscal. Reducere 39,6 euro pentru avocaţii din barourile Bucureşti, Ilfov, Dolj şi Timiş. 20 de puncte de pregătire profesională. UNBR încurajează extinderea naţională, detalii aici. Reducere 19,8 euro pentru executorii Camerei Executorilor Bucureşti şi membrii UNELM.
Abonare newsletter oficial JURIDICE.ro

10 comentarii | 
Print Friendly, PDF & Email

CAB. Placute cu numele judecatorilor in salile de judecata

02.07.2012 | JURIDICE.ro

Jud. dr. Dan Lupascu, presedintele Curtii de Apel Bucuresti, a anuntat duminica, 1 iulie 2012, cu ocazia Zilei Justitiei, sarbatorita alaturi de Asociatia Magistratilor din Romania, in Sala Pasilor Pierduti a Curtii de Apel Bucuresti, ca, in premiera in justitia romana, incepand de astazi, in salile de judecata se vor regasi placute cu numele judecatorilor care compun completul de judecata si ca biroul procurorului se va afla la nivelul biroului avocatilor.

Dan Lupascu spera ca modelul implementat la Curtea de Apel Bucuresti sa fie urmat si de alte instante din tara.

In interviul acordat la sfarsitul anului trecut JURIDICE.RO, Dan Lupascu spunea ca pentru cresterea transparentei, „poate intr-un viitor nu prea indepartat, pe birourile din salile de sedinta atunci cand se desfasoara o sedinta de judecata sa vedeti inclusiv numele judecatorilor…”.


Aflaţi mai mult despre , , , ,

Au fost scrise până acum 10 de comentarii cu privire la articolul “CAB. Placute cu numele judecatorilor in salile de judecata”

 1. ANONIM spune:

  Intamplator, doar intamplator, in unele instante din tara locul procurorului se afla la acelasi nivel cu cel al aparatorilor… In privinta asta, nu stiu cam cum ar putea sa fie urmat exemplul Curtii de Apel Bucuresti. Dar, ne bucuram sa auzim ca si CAB descopera America…
  „Succesuri”

 2. Florin RADU spune:

  chiar asa, unde in tara procurorul sta la acelasi nivel cu avocatul ?
  vreau si eu acolo !

 3. Florin RADU spune:

  din pacate, inca nu am avut cauze in moldova (era sa ajung la podu turcului, dar am obtinut stramutarea).
  a fost, insa, recent, la curtea de apel suceava – sectia penala, asociatul meu si a venit cu o impresie foarte buna.
  deci, abia astept sa vin 🙂

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important
Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile publicate sub numele real care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


.


Oana Ispas


Radu Slăvoiu


Livia Dianu-Buja


Ștefania Stoica


Luminița Malanciuc


Ioana-Olivia Voicu


Eduard Toma-Apostol


Florina-Lăcrămioara Drăgan