Secţiuni » Noutăţi legislative
Noutăţi legislativeProiecte legislativeMonitorul Oficial al RomânieiJurnalul Oficial al Uniunii Europene

Repartizarea cifrei de scolarizare pentru studiile de master in anul universitar 2012-2013
03.07.2012 | Corina CIOROABĂ, Juridice.ro

Secţiuni: Lege 9
JURIDICE - In Law We Trust

In Monitorul Oficial al Romaniei, partea I, nr. 431 din data de 29 iunie 2012 a fost publicat Ordimul ministrului educatiei, cercetarii, tineretului si sportului nr. 4529/2012 privind repartizarea cifrei de scolarizare pentru studii universitare de master in vederea admiterii la studii in anul universitar 2012-2013.

Ordinul MECTS  realizeaza repartizarea cifrei de scolarizare pentru studii universitare de master, organizate in regim de finantare de la bugetul de stat, pe fiecare institutie de invatamant superior.

Alocarea cifrei de scolarizare s-a realizat avand in vedere capacitatea de scolarizare a programelor de studii performante si propunerea Consiliului National pentru Finantarea Invatamantului Superior privind repartizarea cifrelor de scolarizare.

Potrivit actului normativ, pentru anul universitar 2012-2013 se poate organiza admitere numai la programele de studii universitare de master evaluate de Agentia Romana de Asigurare a Calitatii in Invatamantul Superior si aprobate de MECTS.

Senatul universitar, la propunerea rectorului si cu respectarea legislatiei in vigoare, aproba:
– repartizarea, pe programe de studii, a cifrei de scolarizare pentru studiile universitare de master organizate in regim de finantare de la bugetul de stat, in limita cifrei de scolarizare alocate prin ordin;
– cifra de scolarizare pentru programele de studii universitare de master organizate in regim cu taxa.

Cuvinte cheie: , , ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice

Autori JURIDICE.ro
Juristi
JURIDICE pentru studenti
JURIDICE NEXT

Subscribe
Notify of

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

↑  Înapoi în partea de sus a paginii  ↑

Secţiuni        Selected     Noutăţi     Interviuri        Arii de practică        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie        Cariere     Evenimente     Profesionişti