Secţiuni » Arii de practică » Business » Fuziuni & Achiziţii
Fuziuni & Achiziţii
Profesionişti

SCHOENHERR a asistat OMV Petrom la vanzarea Petrom LPG SA catre Crimbo Gas International


3 iulie 2012 | JURIDICE.ro
Secţiuni: Concurență, Fuziuni și achiziții
JURIDICE - In Law We Trust
UNBR Caut avocat
Evenimente juridice

Schoenherr a asistat OMV Petrom SA la vanzarea a 99.99% din Petrom LPG SA catre firma Crimbo Gas International SRL din Romania. Partile implicate au agreat sa pastreze confidentiala valoarea tranzactiei, care asteapta avizul Consiliului Concurentei.

Schoenherr a fost alaturi de clientul OMV Petrom SA de-a lungul intregului proces, oferind asistenta juridica de la organizarea camerei de date, negociere, semnarea acordului de cumparare si va continua pana la incheierea tuturor formalitatilor. “Suntem multumiti ca am putut acorda asistenta juridica Grupului OMV Petrom in aceasta vanzare”, a declarat Markus Piuk, coordonatorul echipei Schoenherr implicate in tranzactie.

Activitatile Petrom LPG, care are aproximativ 260 de angajati, includ imbutelierea si distributia buteliilor, vanzarea si distributia de gaz propan si auto, ca si vanzarile en-gros. In urma tranzactiei, OMV Petrom SA va continua furnizarea de materie prima catre Petrom LPG SA, care la randul sau va furniza buteliile si gazul auto OMV Petrom Marketing SRL, subsidiara a OMV Petrom SA care opereaza 550 statii de alimentare in Romania.

Echipa Schoenherr care a asistat OMV Petrom a fost compusa din Markus Piuk (Partener; Drept corporatist / Achizitii & fuziuni), Adriana Năstase (avocat; Drept corporatist / Achizitii & fuziuni) si Cristina Pană (avocat; Dreptul Concurentei).

Crimbo Gas International a fost reprezentata de Poppa & Asociatii.

Cuvinte cheie: , , ,
Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Ne bucurăm să aducem gândurile dumneavoastră la cunoştinţa comunităţii juridice şi publicului larg. Apreciem generozitatea dumneavoastră de a împărtăşi idei valoroase. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord, publicarea pe JURIDICE.ro nu semnifică asumarea de către noi a mesajului transmis de autor. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteţi ciţi aici. Pentru a publica pe JURIDICE.ro vă rugăm să luaţi în considerare Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice


Servicii JURIDICE.ro
Cont profesional

Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

Secţiuni          Noutăţi     Interviuri     Comunicate profesionişti        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică          Note de studiu     Studii
 
Privacy
Politica
Utilizare
Publicare
Despre noi
Secţiuni
Servicii
Contact
© 2003-2023 J JURIDICE.ro