Secţiuni » Arii de practică » Business » Concurenţă
Concurenţă
DezbateriCărţiProfesionişti

Consiliul Concurentei: consultare publica ref. angajamente formulate de Depozitarul Central


5 iulie 2012 | JURIDICE.ro

UNBR Caut avocat
JURIDICE by Night

Consiliul Concurentei a lansat spre consultare publica angajamentele formulate de Depozitarul Central SA in cadrul investigatiei declansate prin Ordinul Presedintelui Consiliului Concurentei nr. 3/10.01.2011 si extinsa prin Ordinul Presedintelui Consiliului Concurentei nr. 433/14.03.2011.

Investigaţia a fost declansata la plangerea formulata de SIF Transilvania si are ca obiect introducerea  de catre Depozitarul Central SA in „Lista tarifelor si comisioanelor datorate de emitentii de instrumente financiare inregistrate in sistemul depozitarului central” a unui nou tarif pentru predarea registrului detinatorilor de instrumente financiare la terminarea contractului din initiativa emitentului, fara ca instrumentele financiare emise de respectiva societate sa fie retrase de la tranzactionare de pe o piata reglementata si/sau de pe un sistem alternativ de tranzactionare.
Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro, detalii aici!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă SmartBill şi My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi                                                                                                                          Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică