Secţiuni » Arii de practică » Litigation » Drept penal
Drept penal
DezbateriCărţiProfesionişti

PCA Iasi. Mandat european de arestare


6 iulie 2012 | JURIDICE.ro

UNBR Caut avocat
JURIDICE gratuit pentru studenti

Secţiuni: Drept penal, Flux informații

Potrivit unui comunicat al Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Iași, semnat de Procuror General Iulian Ispir, la data de 4 iulie 2012 procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Iaşi au identificat şi reţinut pe numitul Aştefanei Stelian-Ovidiu, cetăţean român, faţă de care Procuratura din Innsbruck – Austria a emis un mandat european de arestare.

Din actele transmise de autorităţile judiciare solicitante rezultă că Aştefanei Stelian-Ovidiu este cercetat pentru comiterea în perioada noiembrie 2011- martie 2012 a unui număr de 48 infracţiuni de furt, constând în sustrageri de bunuri din locuinţe, în valoare totală de aproximativ 30.000 euro, împreună cu o altă persoană, pentru care  Codul penal din Austria prevede pedeapsa de 10 ani închisoare.

Persoana reţinută a fost prezentată la Curtea de Apel Iaşi, cu propunere de arestare provizorie pentru 5 zile, urmând ca în acest termen să fie solicitat şi mandatul european de arestare, pentru a se analiza predarea către autorităţile judiciare din Austria.

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro, detalii aici!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă SmartBill şi My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi                                                                                                                          Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică