ArticoleESSENTIALSRNSJStudiiOpiniiInterviuriInterviuri VIDEOPovestim cărţi
 
 
Opinii
Print Friendly, PDF & Email

Fat-frumos din lacrima

06.07.2012 | Andrei SĂVESCU
Newsletter
Instagram
Facebook

Dintre Fisc și Contabilitate cine e băiatul și cine este fata? Fiscul este Făt-frumos, Contabilitatea este Lacrimă.

Relațiile dintre Fisc și Contabilitate se bazează pe respect reciproc, cordialitate și sprijin neprecupețit. Glumesc.

Fata își evidențiază curbele, fără să și le expună, băiatul sugerează, cui stă să-l admire, vioiciune, forță. El se arată stăpân pe situație, Ea se păstrează cu fața în umbră, ferindu-se de lumină, robotind tăcută pentru prosperitatea familiei sale. Și pentru însuși El, se înțelege, care este întodeauna prioritar. Pentru că El este înfricoșător iar Ea sfioasă pe tocuri înalte, clink-clink pe holuri, de la un computer la șeful ei direct și înapoi, mișcare unduioasă printre cifre.

El este cu ochii după colectare, spre disperarea șefului ei, iar Ea este mereu atentă, uneori chiar crucișă: cu un ochi la El, cu un ochi la umărul șefului ei.

În fiecare zi, după somn și după apa și cafeaua de dimineață, și El și Ea pleacă să lucreze într-un mediu canicular, fierbinte. Fiecare lucrează separat, dar sunt mereu cu gândul unul la altul. El ar ține-o pe Ea cât mai aproape, Ea l-ar suspenda pe El și l-ar demite.

dr. Andrei SĂVESCU
coord. JURIDICE.ro

Newsletter
Instagram
Facebook

Aflaţi mai mult despre , , ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

CariereEvenimenteProfesioniştiRLWCorporate