« Newsletter
Flux noutăţi
SelectedVideoArticole autoriJurisprudenţăNoutăţi legislativeAnunţuriEnglishInternaţionalJURIDICE.ro

Reuniune trimestriala a presedintilor curtilor de apel din Romania
09.07.2012 | JURIDICE.ro

JURIDICE - In Law We Trust

La invitaţia preşedintelui Curţii de Apel Craiova, judecător dr. Mihaela Cotora, ministrul Justiţiei, Titus Corlăţean, a participat joi, 05.07.2012, la Craiova, la reuniunea trimestrială a curţilor de apel din România, potrivit unui comunicat al MJ.

La reuniune au fost invitaţi printre alţii, preşedintele Consiliului Superior al Magistraturii, Alina Ghica, preşedintele Secţiei a II-a Civile a Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie, Adrian Bordea, precum şi Secretarii de Stat în Ministerul Justiţiei, Florin Moţiu şi Ovidiu Puţura.

Printre temele abordate s-au numărat situaţia resurselor umane la nivelul Curţilor de Apel, suplimentarea schemelor de personal, organizarea concursurilor de recrutare pentru magistraţi, aspecte organizatorice şi administrative privind activitatea instanţelor în contextul intrării în vigoare a noului Cod de procedură civilă, volumul optim al activităţii instanţelor, discutarea proiectului de buget pentru anul 2013, situaţia logisticii la nivelul instanţelor de judecată, precum şi proiecte de modificare a legislaţiei din domeniul justiţiei.

PLATINUM+
PLATINUM Signature       

PLATINUM  ACADEMIC

GOLD                                

VIDEO STANDARD
Aflaţi mai mult despre , , , , , ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici.
JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului.

Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!
Încurajăm utilizarea RNPM - Registrul Naţional de Publicitate Mobiliară

Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi
 Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET
JURIDICE utilizează şi recomandă SmartBill

Lex Discipulo Laus

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.