Secţiuni » Noutăţi
Flux noutăţi
AnunţuriEnglishInternaţionalJURIDICE.ro
Print Friendly, PDF & Email

Reuniune trimestriala a presedintilor curtilor de apel din Romania
09.07.2012 | JURIDICE.ro

La invitaţia preşedintelui Curţii de Apel Craiova, judecător dr. Mihaela Cotora, ministrul Justiţiei, Titus Corlăţean, a participat joi, 05.07.2012, la Craiova, la reuniunea trimestrială a curţilor de apel din România, potrivit unui comunicat al MJ.

La reuniune au fost invitaţi printre alţii, preşedintele Consiliului Superior al Magistraturii, Alina Ghica, preşedintele Secţiei a II-a Civile a Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie, Adrian Bordea, precum şi Secretarii de Stat în Ministerul Justiţiei, Florin Moţiu şi Ovidiu Puţura.

Printre temele abordate s-au numărat situaţia resurselor umane la nivelul Curţilor de Apel, suplimentarea schemelor de personal, organizarea concursurilor de recrutare pentru magistraţi, aspecte organizatorice şi administrative privind activitatea instanţelor în contextul intrării în vigoare a noului Cod de procedură civilă, volumul optim al activităţii instanţelor, discutarea proiectului de buget pentru anul 2013, situaţia logisticii la nivelul instanţelor de judecată, precum şi proiecte de modificare a legislaţiei din domeniul justiţiei.


Aflaţi mai mult despre , , , , , ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill
JURIDICE GOLD pentru studenţi foarte buni, free
Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.