Secţiuni » Flux noutăţi
Flux noutăţi
Newsletters
ArticoleJurisprudenţăLegislaţieCariereEvenimenteCărţiComunicate profesioniştiAvocaturăExecutoriNotariatSistemul judiciarJURIDICE NEXT

Reuniune trimestriala a presedintilor curtilor de apel din Romania


9 iulie 2012 | JURIDICE.ro

UNBR Caut avocat
Servicii JURIDICE.ro

La invitaţia preşedintelui Curţii de Apel Craiova, judecător dr. Mihaela Cotora, ministrul Justiţiei, Titus Corlăţean, a participat joi, 05.07.2012, la Craiova, la reuniunea trimestrială a curţilor de apel din România, potrivit unui comunicat al MJ.

La reuniune au fost invitaţi printre alţii, preşedintele Consiliului Superior al Magistraturii, Alina Ghica, preşedintele Secţiei a II-a Civile a Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie, Adrian Bordea, precum şi Secretarii de Stat în Ministerul Justiţiei, Florin Moţiu şi Ovidiu Puţura.

Printre temele abordate s-au numărat situaţia resurselor umane la nivelul Curţilor de Apel, suplimentarea schemelor de personal, organizarea concursurilor de recrutare pentru magistraţi, aspecte organizatorice şi administrative privind activitatea instanţelor în contextul intrării în vigoare a noului Cod de procedură civilă, volumul optim al activităţii instanţelor, discutarea proiectului de buget pentru anul 2013, situaţia logisticii la nivelul instanţelor de judecată, precum şi proiecte de modificare a legislaţiei din domeniul justiţiei.

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Ne bucurăm să aducem gândurile dumneavoastră la cunoştinţa comunităţii juridice şi publicului larg. Apreciem generozitatea dumneavoastră de a împărtăşi idei valoroase. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord, publicarea pe JURIDICE.ro nu semnifică asumarea de către noi a mesajului transmis de autor. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteţi citi aici. Pentru a publica pe JURIDICE.ro vă rugăm să luaţi în considerare Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi     Interviuri     Comunicate profesionişti        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică          Note de studiu     Studii