Flux noutăţi
AnunţuriEnglishInternaţionalJURIDICE.ro
Print Friendly, PDF & Email

Tribunalul Timis. Tragere la sorti judecatori pentru referendum. UPDATE
10.07.2012 | JURIDICE.ro


CONFERINTA VALERIU STOICA 2019

UPDATE, 10 iulie 2012: Jud. Andra Cristina Cuzman din cadrul Sectiei I civile este presedintele Biroului Electoral de Circumscriptie al jud. Timis, potrivit unui comunicat al Tribunalului Timis, semnat de jud. Ramona Iotcovici, purtator de cuvant.

*****

Potrivit unui anunț al Tribunalului Timiș, semnat de jud. Eduard Smîntînă, presedintele acestei instante, având în vedere Hotărârile Parlamentului României nr. 33/06.07.2012, privind suspendarea din funcţie a Preşedintelui României şi nr. 34 privind stabilirea obiectului şi a datei referendumului naţional pentru demiterea Preşedintelui României; în temeiul art. 16 şi 26 din Legea nr. 3/2000 privind organizarea şi desfăşurarea referendumului, actualizată, va avea loc organizarea, în data de 9 iulie 2012, ora 1600, la sediul Tribunalului Timiş, sala nr. 157, a şedinţei pentru desemnarea, prin tragere la sorţi, a preşedintelui biroului electoral de circumscripţie al Judeţului Timiş, în vederea organizării referendumului naţional din data de 29 iulie 2012.

Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Aflaţi mai mult despre , , , , ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

CariereEvenimenteProfesioniştiRLWCorporate