Secţiuni » Jurisprudenţă » Judecătorii
Jurisprudenţă Judecătorii
10 comentarii

Judecatoria sectorului 6. Partaj dupa divort. Toate bunurile comune au fost atribuite sotului


10 iulie 2012 | Georgiana TEODORESCU

UNBR Caut avocat
Servicii JURIDICE.ro

Cauza civilă 3782/303/2011, pe rolul Judecătoriei sectorului 6, a avut ca obiect partajul de bunuri comune privind pe soțul reclamant și soția pârâtă. Avocații reclamantului au solicitat admiterea acțiunii așa cum a fost formulată, în sensul atribuirii definitive și integrale a bunului imobil ce a făcut obiectul partajului. El a arătat că reclamantul a dobândit imobilul în timpul căsătoriei cu pârâta, însă achiziționarea acestuia s-a făcut cu participarea exclusivă a reclamantului. Pârâta nu a contribuit la viața de familie și că nu a avut serviciu decât pe perioade limitate. Instanța a hotărât atribuirea în natură a bunului imobil în patrimoniul reclamantului.

>> textul integral al hotărârii judecătorești

NOTA JURIDICE.ro: Echipa de avocați a fost coordonată de Georgiana Teodorescu, avocat asociat CHIUARIU ȘI ASOCIAȚII.

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Ne bucurăm să aducem gândurile dumneavoastră la cunoştinţa comunităţii juridice şi publicului larg. Apreciem generozitatea dumneavoastră de a împărtăşi idei valoroase. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord, publicarea pe JURIDICE.ro nu semnifică asumarea de către noi a mesajului transmis de autor. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteţi citi aici. Pentru a publica pe JURIDICE.ro vă rugăm să luaţi în considerare Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
10 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi     Interviuri     Comunicate profesionişti        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică          Note de studiu     Studii