Secţiuni » Arii de practică » Litigation » Drept penal
Drept penal
DezbateriCărţiProfesionişti

Politisti romani la Metropolitan Police din Londra


12 iulie 2012 | JURIDICE.ro

UNBR Caut avocat
JURIDICE by Night

In urmatoarele trei luni, 9 politisti romani isi vor desfasura activitatea alaturi de politisti londonezi, in cadrul unei misiuni operative in Londra, potrivit unui comunicat al MAI.

Scopul misiunii este acordarea de sprijin si asistenta Politiei din Londra, atat in relatia cu victimele, cu comunitatea, cat si in instrumentarea cazurilor in care sunt implicati cetateni romani, precum si facilitarea schimbului de informatii pentru prevenirea si combaterea infractiunilor.

Politistii romani vor lucra alaturi de politisti din cadrul Metropolitan Police si vor fi angrenati in activitati de patrulare, verificare a documentelor autoturismelor, investigare a cazurilor de criminalitate organizata si acordarea de asistenta pentru victimele infractiunilor.

Cuvinte cheie:
Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro, detalii aici!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă SmartBill şi My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi                                                                                                                          Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică