Secţiuni » Noutăţi
Flux noutăţi
AnunţuriEnglishInternaţionalJURIDICE.ro
PLATINUM+ PLATINUM Signature     

PLATINUM ACADEMIC
GOLD                       

VIDEO STANDARD
BASIC

Ghiduri pentru sporirea protectiei investitorilor la nivelul UE
13.07.2012 | JURIDICE.ro

JURIDICE - In Law We Trust

Autoritatea Europeană pentru Piețe și Valori Mobiliare (ESMA) a publicat în data de vineri, 6 iulie 2012 două seturi finale de ghiduri pentru sporirea protecției investitorilor la nivelul UE, potrivit unui comunicat al ESMA.

Steeven Maijoor, Președintele ESMA, a declarat: „Aceste ghiduri oferă participanților la piață și autorităților naționale competente clarificări cu privire la principalele cerințe privind protecția investitorilor, și asigură promovarea unei convergențe
sporite în interpretarea și aplicarea practicilor de supraveghere la nivelul UE. Implementarea acestor ghiduri va contribui la crearea unui sistem de protecție pan-european, ce va oferi investitorilor posibilitatea de a beneficia de aceleași niveluri de protecție indiferent de locul unde vor investi.”

Ghid cu privire la anumite aspecte ale cerințelor de adecvare ale MiFID
Ghid cu privire la anumite aspecte ale cerinețlor de control intern ale MiFID


Aflaţi mai mult despre

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!JURIDICE utilizează şi recomandă SmartBill JURIDICE gratuit pentru studenţi

Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi [Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET]
Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.