Secţiuni » Noutăţi
Flux noutăţi
AnunţuriEnglishInternaţionalJURIDICE.ro

Amenda de pana la 5% din cifra de afaceri pentru neconstituirea stocurilor strategice de produse petroliere
17.07.2012 | JURIDICE.ro, DELOITTE TAX

JURIDICE - In Law We Trust

Romania acorda o importanta deosebita constituiri stocurilor minime de siguranta pentru titei si produse petroliere. Incepand cu data de 6 iulie 2012, legislatia referitoare la stocurilor minime de siguranta pentru titei si produse petroliere a fost modificata astfel:
– societatile care nu vor constitui stocurile minime de siguranta pentru titei si produse petroliere vor fi supuse unor amenzi cuprinse intre 3%-5% din cifra de afaceri;
– nivelul stocurilor minime aferente anului 2012 se va stabili ulterior prin Hotarare de Guvern.

Exista posibilitatea ca societatile romanesti sa constituie aceste stocuri strategice pe teritoriul altor state membre. In acest sens, Romania trebuie sa semneze cu celelalte state membre ale Uniunii Europene tratate pentru constituirea stocurilor minime de siguranta pe teritoriul acestora. Cu toate acestea, pana la acest moment Romania nu a semnat astfel de tratate.

Sursa – Legea nr. 94 privind aprobarea Ordonanţei Guvernului nr. 20/2011 pentru modificarea Ordonanţei de urgenţă a Guvernului nr. 54/2002 privind constituirea şi menţinerea stocurilor minime de siguranţă pentru ţiţei şi produse petroliere publicata in Monitorul oficial 455/6.07.2012.

DELOITTE TAXPLATINUM+
PLATINUM Signature       

PLATINUM  ACADEMIC

GOLD                                

VIDEO STANDARD
Aflaţi mai mult despre , ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici.
JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului.

Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!
Încurajăm utilizarea RNPM - Registrul Naţional de Publicitate Mobiliară

Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi
 Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET
JURIDICE utilizează şi recomandă SmartBill

Lex Discipulo Laus

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.