Secţiuni » Flux noutăţi
Flux noutăţi
Newsletters
ArticoleJurisprudenţăLegislaţieCariereEvenimenteCărţiComunicate profesioniştiAvocaturăExecutoriNotariatSistemul judiciarJURIDICE NEXT

Amenda de pana la 5% din cifra de afaceri pentru neconstituirea stocurilor strategice de produse petroliere


17 iulie 2012 | JURIDICE.ro, DELOITTE TAX

UNBR Caut avocat
Servicii JURIDICE.ro

Romania acorda o importanta deosebita constituiri stocurilor minime de siguranta pentru titei si produse petroliere. Incepand cu data de 6 iulie 2012, legislatia referitoare la stocurilor minime de siguranta pentru titei si produse petroliere a fost modificata astfel:
– societatile care nu vor constitui stocurile minime de siguranta pentru titei si produse petroliere vor fi supuse unor amenzi cuprinse intre 3%-5% din cifra de afaceri;
– nivelul stocurilor minime aferente anului 2012 se va stabili ulterior prin Hotarare de Guvern.

Exista posibilitatea ca societatile romanesti sa constituie aceste stocuri strategice pe teritoriul altor state membre. In acest sens, Romania trebuie sa semneze cu celelalte state membre ale Uniunii Europene tratate pentru constituirea stocurilor minime de siguranta pe teritoriul acestora. Cu toate acestea, pana la acest moment Romania nu a semnat astfel de tratate.

Sursa – Legea nr. 94 privind aprobarea Ordonanţei Guvernului nr. 20/2011 pentru modificarea Ordonanţei de urgenţă a Guvernului nr. 54/2002 privind constituirea şi menţinerea stocurilor minime de siguranţă pentru ţiţei şi produse petroliere publicata in Monitorul oficial 455/6.07.2012.

DELOITTE TAX

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Ne bucurăm să aducem gândurile dumneavoastră la cunoştinţa comunităţii juridice şi publicului larg. Apreciem generozitatea dumneavoastră de a împărtăşi idei valoroase. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord, publicarea pe JURIDICE.ro nu semnifică asumarea de către noi a mesajului transmis de autor. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteţi citi aici. Pentru a publica pe JURIDICE.ro vă rugăm să luaţi în considerare Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi     Interviuri     Comunicate profesionişti        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică          Note de studiu     Studii