Secţiuni » Noutăţi legislative
Noutăţi legislativeProiecte legislativeMonitorul Oficial al RomânieiJurnalul Oficial al Uniunii Europene
Noutăţi legislative
 


Print Friendly, PDF & Email

Taxele de examinare pentru certificarea profesionala in asigurari
24.07.2012 | Corina CIOROABĂ, Juridice.ro

In Monitorul Oficial al Romaniei, partea I, nr. 499 din data de 20 iulie 2012 a fost publicata Decizia Comisiei de Supraveghere a Asigurarilor nr. 400/2012 privind taxele prevazute de reglementarile în domeniul pregatirii profesionale în asigurari si alte aspecte privind aplicarea acestor reglementari.

Potrivit deciziei Comisiei de Supraveghere a Asigurarilor, entitatile care solicita Comisiei de Supraveghere a Asigurarilor autorizarea ca furnizor de programe educationale în domeniul asigurarilor achita o taxa de autorizare în cuantum de 6.500 lei.

Taxa anuala de mentinere în Registrul furnizorilor de programe educationale în domeniul asigurarilor este în cuantum de 2.000 lei.

Persoanele care solicita Comisiei de Supraveghere a Asigurarilor atestarea ca lector pentru programele de pregatire profesionala în domeniul asigurarilor achita o taxa de atestare în cuantum de 500 lei.

Taxa anuala de mentinere în Registrul lectorilor, datorata de fiecare persoana înscrisa în acesta, este în cuantum de 100 lei.

Taxa in vederea sustinerii examenului de calificarea profesionala a intermediarilor în asigurari, este în cuantum de 250 lei. Taxa de reexaminare este în cuantum de 300 lei.


Aflaţi mai mult despre , ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill
JURIDICE GOLD pentru studenţi foarte buni, free
Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.