Secţiuni » Noutăţi legislative
Noutăţi legislative
Proiecte legislativeMonitorul Oficial al RomânieiJurnalul Oficial al Uniunii Europene

Taxele de examinare pentru certificarea profesionala in asigurari


24 iulie 2012 | Corina CIOROABĂ, Juridice.ro

UNBR Caut avocat
Servicii JURIDICE.ro

In Monitorul Oficial al Romaniei, partea I, nr. 499 din data de 20 iulie 2012 a fost publicata Decizia Comisiei de Supraveghere a Asigurarilor nr. 400/2012 privind taxele prevazute de reglementarile în domeniul pregatirii profesionale în asigurari si alte aspecte privind aplicarea acestor reglementari.

Potrivit deciziei Comisiei de Supraveghere a Asigurarilor, entitatile care solicita Comisiei de Supraveghere a Asigurarilor autorizarea ca furnizor de programe educationale în domeniul asigurarilor achita o taxa de autorizare în cuantum de 6.500 lei.

Taxa anuala de mentinere în Registrul furnizorilor de programe educationale în domeniul asigurarilor este în cuantum de 2.000 lei.

Persoanele care solicita Comisiei de Supraveghere a Asigurarilor atestarea ca lector pentru programele de pregatire profesionala în domeniul asigurarilor achita o taxa de atestare în cuantum de 500 lei.

Taxa anuala de mentinere în Registrul lectorilor, datorata de fiecare persoana înscrisa în acesta, este în cuantum de 100 lei.

Taxa in vederea sustinerii examenului de calificarea profesionala a intermediarilor în asigurari, este în cuantum de 250 lei. Taxa de reexaminare este în cuantum de 300 lei.

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Ne bucurăm să aducem gândurile dumneavoastră la cunoştinţa comunităţii juridice şi publicului larg. Apreciem generozitatea dumneavoastră de a împărtăşi idei valoroase. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord, publicarea pe JURIDICE.ro nu semnifică asumarea de către noi a mesajului transmis de autor. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteţi citi aici. Pentru a publica pe JURIDICE.ro vă rugăm să luaţi în considerare Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi     Interviuri     Comunicate profesionişti        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică          Note de studiu     Studii