Secţiuni » Arii de practică » Business » Transporturi
Transporturi
CărţiProfesionişti
UNBR Caut avocat
UNBR Caut avocat
UNBR Caut avocat
Masterclass US Litigators
Flux informații Transporturi

LEAUA & ASOCIATII sprijina lotul olimpic de gimnastica feminina a Romaniei

26 iulie 2012 | JURIDICE.ro

Echipa Leaua & Asociații a sărbătorit recent împlinirea a 7 ani de activitate pe piața avocaturii din România.  Cu acest prilej aniversar, a decis acordarea unei sponsorizari pentru pregatirea lotului olimpic de gimnastică feminină  a Romaniei în vederea participării la Jocurile Olimpice de la Londra, 2012.  „Alegerea noastra a fost bazată pe mult respect pentru efortul, tenacitatea și spiritul de echipă ale acestor minunate gimnaste. Ca avocați, putem înțelege ce înseamnă menținerea echilibrului atât în   momentele de succes, cât și în lungile perioade de pregătire și așteptare. Gândindu-ne însă că, pentru aceste sportive,  anii de muncă  au început încă din copilărie și nu la anii maturității,  nu putem să nu ne dorim să le sprijinim” explică Gheorghe Matei, partener Leaua & Asociații, decizia luată de societate.

Octavian Bellu, antrenorul coordonator al  lotului olimpic de gimnastică feminină a României a remarcat, cu această ocazie  Aceste tinere gimnaste fac tot ce depinde de ele pentru a ajunge la medalia de aur. Vreau să  mulțumesc  Leaua & Asociații pentru sprijinul acordat. Vom folosi această resursă pe care ne-ați pus-o la dispoziție în ideea de a asigura fetelor cele mai bune condiții de pregătire. Vă admir sincer pentru ceea ce faceți. Și munca Dvs. este imensă.  Spre deosebire de noi, care avem olimpiada o dată la 4 ani , Dvs., avocații, aveți o olimpiadă în fiecare zi de profesie. Noi nu avem dușmani  în competiție,  avem doar parteneri  pe care  trebuie să îi invingem, cu fair play. Dvs. aveți adversari pe care trebuie să îi învingeți, chiar dacă vă sunt prieteni . Sunteti oameni care, așa cum încercăm și noi,  își abordează cu responsabilitate rolul în societate. Bine ar fi ca fiecare membru al acestei comunități să facă ceea ce știe mai bine în domeniul său. Vă urez succes  și sper ca după Jocurile Olimpice de la Londra să ne reîntâlnim într-un cadru festiv  pentru a sărbători rezultatele obținute. ”

In cursul activității sale, Leaua & Asociații a acordat în fiecare an sponsorizări diverse, cu prepondență în sprijinul tinerilor – de regulă studenți – care au dovedit rezultate excelente și aveau, la un anumit moment al carierei lor, nevoie de un sprijin.  Crenguta Leaua, managing partner, precizează: „Respectul pentru muncă și mai ales pentru acea muncă pentru ale cărei rezultate e nevoie de multă perseverență,  este una din valorile pe care ne putem baza în traversarea oricărei situații. Aceste tinere gimnaste  sunt  un  reper frumos al vieții, pentru noi toți, mai ales în actualele condiții sociale și economice.  Bucurându-ne că le putem fi alături, le dorim, din suflet, să aibă parte de victoriile  pe care le merită la Olimpiada de la Londra.”

Leaua & Asociații a fost înființată în 2005, bazându-se pe expertiza profesională anterioară a partenerilor firmei.  Principalele  domenii de specializare includ  arbitrajul, litigiile, fiscalitatea și consultanța comercială în domenii cum sunt fuziunile și achizițiile, comerțul internațional, finanțările, dreptul construcțiilor, dreptul mediului, dreptul transporturilor, dreptul aviației, dreptul proprietății intelectuale, achiziții publice, drept administrativ.  În prezent, echipa Leaua & Asociații încheagă o structură compusă din peste peste 35 de membri, din care 26 avocați, 9 fiind parteneri. Avocații   Leaua & Asociații au acordat asistență juridică unei game largi de clienți, între care se regăsesc , instituții publice române și străine, organizații neguvernamentale diverse, camere de comerț și industrie,  societăți comerciale din domeniul bancar,  al transporturilor, al aviației etc. Între societățile comerciale asistate sau reprezentați de avocații  Leaua & Asociații se numără  Cessna Financial Corporation (SUA), Euro Immo Station NV  (Belgia), Elbit Systems (Israel), Keviep ( Ungaria),  Lundin Mining Corporation (Canada) , Transammonia (SUA), Bursa Română de Mărfuri ,   Industrialexport SA, Primulact  SA,  Romexpo SA, Stadivarius Company .

Citeşte mai mult despre , ! Pentru condiţiile de publicare pe JURIDICE.ro detalii aici.
Urmăriţi JURIDICE.ro şi pe LinkedIn LinkedIn JURIDICE.ro WhatsApp WhatsApp Channel JURIDICE Threads Threads JURIDICE Google News Google News JURIDICE

(P) JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă SmartBill.

Arii de practică
Achiziţii publice
Afaceri transfrontaliere
Arbitraj
Asigurări
Banking
Business
Concurenţă
Construcţii
Contencios administrativ
Contravenţii
Corporate
Cyberlaw
Cybersecurity
Data protection
Drept civil
Drept comercial
Drept constituţional
Drept penal
Dreptul familiei
Dreptul muncii
Dreptul Uniunii Europene
Dreptul penal al afacerilor
Dreptul sportului
Drepturile omului
Energie
Fiscalitate
Fuziuni & Achiziţii
Gambling
Health & Pharma
Infrastructură
Insolvenţă
Litigation
Malpraxis medical
Media & publicitate
Mediere
Piaţa de capital
Procedură civilă
Procedură penală
Proprietate intelectuală
Protective
Protecţia animalelor
Protecţia consumatorilor
Protecţia mediului
Recuperare creanţe
Sustenabilitate
Telecom
Transporturi

Parteneri arii de practică  Specialişti


JURIDICE.ro
Main page
Cariere
Evenimente ⁞ 
Dezbateri
Profesionişti
Lawyers Week
WinLaw.ro
VIDEO
Servicii
Flux noutăţi
Selected ⁞ 
Comunicate
Avocaţi
Executori
Notari
Sistemul judiciar
Studenţi / JURIDICE NEXT
RSS  Publicare comunicate profesionale
Articole
Essentials
Interviuri
Opinii
Revista de note, studii şi opinii juridice
ISSN 2066-0944
       Studii şi note de studiu
Revista revistelor
Autori  Condiţii de publicare articole
Jurisprudenţă
Curtea Europeană a Drepturilor Omului
Curtea de Justiţie a Uniunii Europene
Curtea Constituţională
Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie
       Jurisprudenţă curentă ÎCCJ
       Dezlegarea unor chestiuni de drept
       Recurs în interesul legii
Curţi de apel ⁞ 
Tribunale ⁞ 
Judecătorii

Legislaţie
Proiecte legislative
Monitorul Oficial al României
Jurnalul Oficial al Uniunii Europene

Proiecte speciale
Cărţi
Covid-19 Legal React
Creepy cases
Life
Mesaje de condoleanţe
Povestim cărţi
Războiul din Ucraina
Wisdom stories

Servicii J   Cont profesional [membership]   Catalog   Documentare   Comunicare   Revealing   Vizual   Website   Logo   Foto   Video   Talent Search   Recrutare   Evenimente   Directoare internaţionale