Barouri [UNBR, INPPA, barouri]
Secţiune dezvoltată în parteneriat cu Uniunea Naţională a Barourilor din România
Print Friendly, PDF & Email

Cursuri pentru admiterea in avocatura
27.07.2012 | JURIDICE.ro


Uniunea Naţională a Barourilor din România şi Institutul Național pentru Pregătirea și Perfecționarea Avocaților informează opinia publică asupra faptului că nici U.N.B.R. şi nici I.N.P.P.A. nu organizează în acest an vreun curs de pregătire în vederea susţinerii examenului de primire în profesia de avocat, sesiunea octombrie 2012, şi nici nu au acordat vreunei entităţi o acreditare în acest sens. În consecinţă, orice astfel de cursuri, ofertate în spaţiul public, chiar şi prin utilizarea unor referiri la hotărâri ale U.N.B.R. având ca obiect organizarea sau desfăşurarea examenului de primire în profesia de avocat, se realizează pe răspunderea exclusivă a organizatorilor acestora.

Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Aflaţi mai mult despre , ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

CariereEvenimenteProfesioniştiRLWCorporate