Secţiuni » Flux noutăţi
Flux noutăţi
Comunicate profesioniştiEvenimenteRecrutareBarouriExecutoriNotariatSistemul judiciarJURIDICE NEXT

Persoane neidentificate au patruns in locuinta presedintelui Asociatiei Procurorilor din Romania


27 iulie 2012 | JURIDICE.ro
Secţiuni: Content
JURIDICE - In Law We Trust
UNBR Caut avocat
Servicii JURIDICE.ro

Asociaţia Magistraţilor din România şi Asociaţia Procurorilor din România au dat publicității joi, 26 iulie 2012, un comunicat, semnat de conf. unif. dr. Dan Spânu si proc. dr. Constantin Sima, prin care informează opinia publică „asupra unor acte care constituie grave ingerinţe în activitatea magistratului, încercări de intimidare a asociaţiilor profesionale ale magistraţilor.

Astfel, în ziua de 14 iulie 2012, în timp ce preşedintele Asociaţiei procurorilor din România se afla în vacanţă cu familia, la locuinţa sa au descins un bărbat şi o femeie care au cerut relaţii şi lămuriri cu privire la magistrat şi familia acestuia sub pretextul că doresc să închirieze un apartament aflat în proprietatea acestuia.

În ciuda faptului că vecinii i-au spus că nu are nici un apartament de închiriat au continuat să adreseze o serie întreagă de întrebări.

În aceeaşi seară, după ce în zonă s-a întrerupt alimentarea cu energie electrică, persoane neidentificate au pătruns în locuinţa preşedintelui Asociaţiei Procurorilor din România cu dispozitive care nu lasă urme de efracţie şi au verificat bunurile acestuia, aspect pe care magistratul l-a constatat în ciuda eforturilor celor în cauză de a şterge urmele infracţiunii.

La o examinare sumară nu a rezultat dacă au dispărut sau nu bunuri.

Considerăm că acest gen de acte sunt similare cu cele întâmplate în 2010 când persoane neidentificate au scos din funcţiune sistemul de frânare de la autoturismul preşedintelui Asociaţiei Magistraţilor din România.

Cerem autorităţilor competente să ia măsuri de identificare a celor vinovaţi de săvârşirea acestor acte, de apărare a independenţei şi reputaţiei  magistraţilor.”, se arata in comunicat.

Cuvinte cheie: , , , ,
Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Ne bucurăm să aducem gândurile dumneavoastră la cunoştinţa comunităţii juridice şi publicului larg. Apreciem generozitatea dumneavoastră de a împărtăşi idei valoroase. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord, publicarea pe JURIDICE.ro nu semnifică asumarea de către noi a mesajului transmis de autor. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteţi ciţi aici. Pentru a publica pe JURIDICE.ro vă rugăm să luaţi în considerare Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice


Cont profesional
JURIDICE Comunicare

Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

Secţiuni          Noutăţi     Interviuri     Comunicate profesionişti        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică          Note de studiu     Studii
 
© 2003-2023 J JURIDICE.ro