Secţiuni » Flux noutăţi
Flux noutăţi
Comunicate profesioniştiEvenimenteRecrutareBarouriExecutoriNotariatSistemul judiciarJURIDICE NEXT

BOSTINA SI ASOCIATII obtine la CNSC anularea procedurii de atribuire a contractului privind reabilitarea statiei de epurare a apelor Falticeni


27 iulie 2012 | JURIDICE.ro
Secţiuni: Content
JURIDICE - In Law We Trust
UNBR Caut avocat
Evenimente juridice

Boştină şi Asociaţii a obţinut la Consiliul Naţional de Soluţionare a Contestaţiilor (CNSC) anularea procedurii de atribuire a contractului privind reabilitarea staţiei de epurare a apelor Fălticeni. În cadrul licitaţiei organizate de ACET S.A. Suceava (compania de servicii comunale Suceava) a fost depus un număr de zece oferte, împotriva rezultatului procedurii de atribuire fiind formulate contestaţii de următorii participanţi: compania austriacă GINZLER STAHL-u ANLAGENBAU GmbH, asocierea COMSA SA – SC ROTARY CONSTRUCTII SRL, având ca lider al asocierii COMSA SA (Spania) şi compania germană Passavant Roediger GmbH, ale căror oferte au fost respinse.

GINZLER STAHL-u ANLAGENBAU GmbH, reprezentată în faţa CNSC de avocat senior Iulia Ungureanu de la Boştină şi Asociaţii, a cerut anularea comunicării privind rezultatul procedurii de atribuire nr. 9296/08.06.2012, respectiv a deciziei de respingere a ofertei, anularea procesului-verbal de evaluare a ofertelor şi a actelor subsecvente acestuia, inclusiv a raportului procedurii de atribuire, constatarea nulităţii contractului de achiziţie publică încheiat cu ofertantul declarat câştigător şi obligarea autorităţii contractante la reevaluarea ofertelor cu respectarea prevederilor legale în materia achiziţiilor publice.

În urma analizei, CNSC a decis anularea procedurii de atribuire.

Proiectul de reabilitarea staţiei de epurare din aglomerarea Fălticeni are o valoarea estimată de 40.143.423 lei (fără TVA), fiind finanţată din fonduri de coeziune (76,5%) şi din surse naţionale (23,5%) durata contractului fiind de 31 de luni.

Despre Boştină şi Asociaţii: Casa de Avocatură Boştină şi Asociaţii este lider pe piaţa de consultanţă juridică din România, cu o cifră de afaceri în anul 2011 de 33,47 de milioane de EURO şi peste 130 de avocaţi şi consultanţi. Cu birouri în Bucureşti, Chişinău, Viena, Fribourg şi Nicosia, precum şi în alte 19 mari oraşe din România, Casa de Avocatură Boştină şi Asociaţii a stabilit parteneriate cu Estudio Juridico Intercontinental SL din Madrid şi Ascott Associes din Paris. Grupul de Consultanţă Boştină oferă o gamă completă de servicii juridice, precum şi consultanţă financiară strategică şi corporate affairs prin Boştină & Associates Corporate Finance.

Cuvinte cheie: , , ,
Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Ne bucurăm să aducem gândurile dumneavoastră la cunoştinţa comunităţii juridice şi publicului larg. Apreciem generozitatea dumneavoastră de a împărtăşi idei valoroase. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord, publicarea pe JURIDICE.ro nu semnifică asumarea de către noi a mesajului transmis de autor. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteţi ciţi aici. Pentru a publica pe JURIDICE.ro vă rugăm să luaţi în considerare Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice


Servicii JURIDICE.ro
Cont profesional

Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

Secţiuni          Noutăţi     Interviuri     Comunicate profesionişti        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică          Note de studiu     Studii
 
© 2003-2023 J JURIDICE.ro