Secţiuni » Flux noutăţi
Flux noutăţi
Newsletters
ArticoleJurisprudenţăLegislaţieCariereEvenimenteCărţiComunicate profesioniştiAvocaturăExecutoriNotariatSistemul judiciarJURIDICE NEXT
UNBR Caut avocat
UNBR Caut avocat
UNBR Caut avocat
Masterclass US Litigators
Flux informații
 1 comentariu

Tuca Zbarcea & Asociatii, doua nominalizari la premiile europene ale publicatiei britanice The Lawyer

7 august 2012 | JURIDICE.ro

Ţuca Zbârcea & Asociaţii a fost inclusă pe lista scurtă de nominalizări la premiile oferite de prestigioasa publicaţie britanică The Lawyer. Un număr de 88 de firme de avocatură independente şi internaţionale concurează în acest an pentru cele 19 trofee din cadrul „The Lawyer European Awards”.

Ţuca Zbârcea & Asociaţii a intrat în cursa pentru premiile „Firma de Avocatură a Anului în România” şi „Managing Partner-ul Anului din Europa” în cadrul competiţiei anuale „The Lawyer European Awards”.

Lista scurtă a fost selectată de un comitet de jurizare din care fac parte 15 executivi de top din cadrul unor companii de renume precum Caterpillar, CBS Outdoor, Mitsui Sumitomo Insurance, HBO Europe, Unisys, Rusal, InterContinental Hotels Group, precum şi reprezentanţi ai unor firme de avocatură de prestigiu.

Câştigătorii vor fi anunţaţi în cadrul unei ceremonii organizată la Monte Carlo în data de 25 octombrie 2012.

Potrivit anunţului organizatorilor, şase case de avocatură îşi dispută titlul de „Firma de Avocatură a Anului din România” şi anume Ţuca Zbârcea & Asociaţii; Kinstellar; Muşat & Asociaţii; Nestor Nestor Diculescu Kingston Petersen; Popovici Niţu & Asociaţii; Salans. Este pentru prima dată când publicaţia britanică The Lawyer introduce o categorie distinctă, dedicată pieţei de avocatură din România, după ce anterior firmele locale puteau concura doar alături de confraţi din Europa de Est şi Balcani pentru premiul „Firma de Avocatură a Anului în Europa de Est şi Balcani”.

De asemenea, Florentin Ţuca din cadrul Ţuca Zbârcea & Asociaţii este singurul avocat român nominalizat pentru un premiu în categoria „Managing Partner-ul Anului”. El va concura pentru această distincţie cu parteneri coordonatori din firme de avocatură din Franţa, Germania, Italia, Finlanda şi Ucraina.

„Ne bucură şi ne onorează cele două nominalizări primite din partea unei publicaţii de calibrul The Lawyer. Nu mai puţin îmbucurătoare este atenţia acordată de The Lawyer pieţei din România, reconfirmând astfel prestigiul binemeritat de care se bucură avocaţii români pe piaţa de avocatură internaţională”, a declarat Florentin Ţuca, Managing Partner al Ţuca Zbârcea & Asociaţii.

Jurisprudenta

Arbitraj comercial

Evenimente juridice

Servicii JURIDICE.ro

Cele două nominalizări ale Ţuca Zbârcea & Asociaţii la premiile europene ale The Lawyer urmează succesului înregistrat în 2010 prin câştigarea trofeului „Firma de Avocatură a Anului în Europa de Est şi Balcani” în cadrul aceleaşi competiţii.

Ceremonia de premiere „The Lawyer European Awards” este un eveniment unic dedicat comunităţii juridice din Europa, reunind anual câteva sute de invitaţi. În acest an, gala va coincide cu prima zi a conferinţei „The Lawyer European Conference” având ca temă principală strategiile de management la nivelul firmelor independente de avocatură. Conferinţa are loc la Monte Carlo în zilele de 25 şi 26 octombrie 2012.

Lista completă a firmelor nominalizate la premiile „The Lawyer European Awards” este disponibilă pe site-ul publicaţiei britanice .

Detalii despre gala de premiere şi conferinţa „The Lawyer European Awards and Conference” pot fi obţinute de pe site-ul dedicat.

Despre Ţuca Zbârcea & Asociaţii:

Cu o echipă formată din 95 de avocaţi dintre care 20 parteneri în cadrul biroului din Bucureşti, Ţuca Zbârcea & Asociaţii operează un sediu secundar în Cluj-Napoca, care funcţionează în asociere cu Nistorescu, Şomlea & Asociaţii, cât şi un birou de reprezentanţă în Madrid, Spania. Totodată, firma a stabilit o colaborare strategică pe principiul „best friend” cu firma de avocatură Ţurcan Cazac, liderul pieţei de avocatură de business din Chişinău, Republica Moldova.

Ţuca Zbârcea & Asociaţii oferă asistenţă juridică în toate domeniile dreptului, fiind recomandată de prestigioase directoare internaţionale de specialitate pentru serviciile în domenii precum litigii şi arbitraje internaţionale, achiziţii publice, energie şi resurse naturale, drept financiar-bancar, infrastructura, dreptul muncii si drept social,  drept societar şi comercial, fuziuni, achiziţii / privatizări, etc.

Ţuca Zbârcea & Asociaţii a primit numeroase aprecieri şi distincţii pentru dinamismul, viziunea şi determinarea cu care a adoptat practici inovatoare pe piaţa serviciilor juridice din România. Astfel, în ultimii cinci ani, Ţuca Zbârcea & Asociaţii a fost singura casă de avocatură din Europa de Est recunoscută în raportul Financial Times’ Innovative Lawyers ca una dintre cele mai inovatoare firme de avocatură din Europa Continentală. Totodată, firma a câştigat premiul Law Firm of the Year: Romania (IFLR European Awards 2012), premiul Best Managed Workplace pentru cel mai apreciat stil de management (MPF European Leadership Awards 2012), premiul Law Firm of the Year: Eastern Europe and the Balkans (The Lawyer European Awards 2010), premiul Law Firm of the Year (Chambers Europe Awards for Excellence 2010). De asemenea, timp de patru ani consecutivi Ţuca Zbârcea & Asociaţii a fost desemnată Firma de avocatură a anului din România, urmare a nominalizărilor primite din partea unui juriu independent, constituit din reputaţi oameni de afaceri.

Portofoliul Ţuca Zbârcea & Asociaţii include numeroase companii naţionale şi multi-naţionale, importante instituţii financiare, precum şi autorităţi publice şi instituţii guvernamentale. Printre cei mai reprezentativi clienţi se numără: Erste Bank / Banca Comercială Română (BCR), OMV Petrom, CEZ, Rompetrol Rafinare, ArcelorMittal, Carrefour, Romtelecom, Orkla Foods, Colgate Palmolive, GED Capital Development, Cadbury, Bursa de Valori Bucureşti, BRD-Groupe Société Générale, Banca Europeană pentru Reconstrucţie şi Dezvoltare (BERD), Philip Morris, Alstom Transport, Siemens, Ericsson Telecommunications Romania, ING Real Estate etc.

Citeşte mai mult despre , ! Pentru condiţiile de publicare pe JURIDICE.ro detalii aici.
Urmăriţi JURIDICE.ro şi pe LinkedIn LinkedIn JURIDICE.ro WhatsApp WhatsApp Channel JURIDICE Threads Threads JURIDICE Google News Google News JURIDICE

(P) JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă SmartBill.

Arii de practică
Achiziţii publice
Afaceri transfrontaliere
Arbitraj
Asigurări
Banking
Business
Concurenţă
Construcţii
Contencios administrativ
Contravenţii
Corporate
Cyberlaw
Cybersecurity
Data protection
Drept civil
Drept comercial
Drept constituţional
Drept penal
Dreptul familiei
Dreptul muncii
Dreptul Uniunii Europene
Dreptul penal al afacerilor
Dreptul sportului
Drepturile omului
Energie
Fiscalitate
Fuziuni & Achiziţii
Gambling
Health & Pharma
Infrastructură
Insolvenţă
Litigation
Malpraxis medical
Media & publicitate
Mediere
Piaţa de capital
Procedură civilă
Procedură penală
Proprietate intelectuală
Protective
Protecţia animalelor
Protecţia consumatorilor
Protecţia mediului
Recuperare creanţe
Sustenabilitate
Telecom
Transporturi

Parteneri arii de practică  Specialişti


JURIDICE.ro
Main page
Cariere
Evenimente ⁞ 
Dezbateri
Profesionişti
Lawyers Week
WinLaw.ro
VIDEO
Servicii
Flux noutăţi
Selected ⁞ 
Comunicate
Avocaţi
Executori
Notari
Sistemul judiciar
Studenţi / JURIDICE NEXT
RSS  Publicare comunicate profesionale
Articole
Essentials
Interviuri
Opinii
Revista de note, studii şi opinii juridice
ISSN 2066-0944
       Studii şi note de studiu
Revista revistelor
Autori  Condiţii de publicare articole
Jurisprudenţă
Curtea Europeană a Drepturilor Omului
Curtea de Justiţie a Uniunii Europene
Curtea Constituţională
Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie
       Jurisprudenţă curentă ÎCCJ
       Dezlegarea unor chestiuni de drept
       Recurs în interesul legii
Curţi de apel ⁞ 
Tribunale ⁞ 
Judecătorii

Legislaţie
Proiecte legislative
Monitorul Oficial al României
Jurnalul Oficial al Uniunii Europene

Proiecte speciale
Cărţi
Covid-19 Legal React
Creepy cases
Life
Mesaje de condoleanţe
Povestim cărţi
Războiul din Ucraina
Wisdom stories

Servicii J   Cont profesional [membership]   Catalog   Documentare   Comunicare   Revealing   Vizual   Website   Logo   Foto   Video   Talent Search   Recrutare   Evenimente   Directoare internaţionale