Secţiuni » Arii de practică » Litigation » Contencios administrativ
Contencios administrativ
DezbateriCărţiProfesionişti

Metodologia privind conditiile in care functionarii publici cu statut special din sistemul penitenciarelor pot fi mutati sau schimbati din functie


8 august 2012 | Corina CIOROABĂ, Juridice.ro

UNBR Caut avocat
JURIDICE by Night

In Monitorul Oficial al Romaniei, partea I, nr. 556 din data de 7 august 2012 au fost publicate:
– Ordinul ministrului justitiei nr. 2397/2012 pentru aprobarea Metodologiei privind conditiile in care functionarii publici cu statut special definitivi din sistemul administratiei penitenciare pot fi mutati in alte unitati ale sistemului administratiei penitenciare;
– Ordinul ministrului justitiei nr. 2398/2012 pentru aprobarea Metodologiei privind conditiile in care functionarii publici cu statut special definitivi din sistemul administratiei penitenciare pot fi schimbati din functiile detinute.

Potrivit metodologiei, functionarii publici cu statut special definitivi din sistemul administratiei penitenciare pot fi mutati in alte unitati ale sistemului administratiei penitenciare, la cerere sau in interesul serviciului, cu acordul lor, in aceeasi ori in alta functie pe un coeficient de ierarhizare identic sau inferior functiei detinute.

De asemenea, functionarii publici cu statut special definitivi din sistemul administratiei penitenciare pot fi schimbati din functia detinuta, la cerere.

Mutarea/schimbarea din functie se poate face numai pe functii vacante din aceeasi categorie, de ofiter, respectiv de agent, si de acelasi tip, de conducere, respectiv de executie, pe un coeficient de ierarhizare identic sau inferior functiei detinute.

Ofiterii care ocupa functii de conducere pot solicita mutarea/schimbarea din functia detinuta si numirea intr-o functie de executie, pe un coeficient de ierarhizare identic sau inferior functiei in care sunt incadrati. Pentru mutarea intr-o functie prevazuta cu coeficient de ierarhizare inferior celei detinute, functionarii publici cu statut special isi exprima acordul, in mod expres.

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro, detalii aici!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă SmartBill şi My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi                                                                                                                          Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică