Noutăţi legislative interesante. Lege 9
 
Print Friendly, PDF & Email

Domeniile si programele de studii universitare de masterat care se organizeaza in anul universitar 2012-2013

13.08.2012 | Corina CIOROABĂ, Juridice.ro
Abonare newsletter

In Monitorul Oficial al Romaniei, partea I, nr. 564 din data de 9 august  2012 a fost publicat Ordinul ministrului educatiei, cercetarii, tineretului si sportului nr. 4945/2012 privind domeniile si programele de studii universitare de masterat evaluate de Agentia Romana de Asigurare a Calitatii in Invatamantul Superior organizate in cadrul institutiilor de invatamant superior.

Actul normativ  cuprinde in anexele la acesta programele de studii universitare de masterat pentru care institutiile de invatamant superior pot organiza concurs de admitere in anul universitar 2012-2013.

Pentru fiecare institutie de invatamant de stat sau particulara care organizeaza programe de studii universitare de masterat sunt stabilite: domeniul de licenta, programul de studii universitare de masterat, forma de predare, numarul de credite de studii transferabile.

Numarul maxim de studenti ce pot fi scolarizati la fiecare program de studii universitare de masterat este 50, cu exceptia programelor pentru care evaluarea Agentiei Romane de Asigurare a Calitatii in Invatamantul Superior a stabilit o capacitate de scolarizare mai mare.

Abonare newsletter

Aflaţi mai mult despre , ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro, vă rugăm să citiţi Politica noastră şi Condiţiile de publicare.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

CariereCărţiEvenimenteProfesioniştiRomanian Lawyers Week