Noutăţi legislativeProiecte legislativeMonitorul Oficial al RomânieiJurnalul Oficial al Uniunii Europene
 
Noutăţi legislative
 
Print Friendly, PDF & Email

Domeniile si programele de studii universitare de masterat care se organizeaza in anul universitar 2012-2013
13.08.2012 | Corina CIOROABĂ, Juridice.ro


In Monitorul Oficial al Romaniei, partea I, nr. 564 din data de 9 august  2012 a fost publicat Ordinul ministrului educatiei, cercetarii, tineretului si sportului nr. 4945/2012 privind domeniile si programele de studii universitare de masterat evaluate de Agentia Romana de Asigurare a Calitatii in Invatamantul Superior organizate in cadrul institutiilor de invatamant superior.

Actul normativ  cuprinde in anexele la acesta programele de studii universitare de masterat pentru care institutiile de invatamant superior pot organiza concurs de admitere in anul universitar 2012-2013.

Pentru fiecare institutie de invatamant de stat sau particulara care organizeaza programe de studii universitare de masterat sunt stabilite: domeniul de licenta, programul de studii universitare de masterat, forma de predare, numarul de credite de studii transferabile.

Numarul maxim de studenti ce pot fi scolarizati la fiecare program de studii universitare de masterat este 50, cu exceptia programelor pentru care evaluarea Agentiei Romane de Asigurare a Calitatii in Invatamantul Superior a stabilit o capacitate de scolarizare mai mare.

Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Aflaţi mai mult despre , ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

CariereEvenimenteProfesioniştiRLWCorporate