Secţiuni » Secţiuni speciale
Asigurări pentru avocaţiCariere juridiceCărţi juridiceConferinţe juridiceDezbateri juridiceEvenimente juridiceGrile juridiceLawyers WeekProfesionişti
BarouriInternaţionalJurisprudenţă inedită CITRLegal DaysLifeNotariatReviste juridiceSistemul judiciarUniversitaria
Sistemul judiciar
Official partners: Consiliul Superior al Magistraturii, Ministerul Public şi Direcţia Naţională Anticorupţie
JURIDICE


Print Friendly, PDF & Email

CSM a numit inspectorul-sef si inspectorul-sef adjunct ai Inspectiei Judiciare
28.08.2012 | JURIDICE.ro

În ședința din 23 august 2012, Plenul Consiliului Superior al Magistraturii a hotărât validarea rezultatelor concursului pentru numirea în funcţia de inspector-şef şi inspector-şef adjunct ai Inspecţiei Judiciare, organizat în perioada 9 aprilie – 6 august 2012.

Astfel, inspector-şef al Inspecţiei Judiciare va fi, pentru o perioadă de 3 ani, începând de la 1 septembrie 2012, judecător RICA VASILIU CRAVELOS, iar inspector-şef adjunct al Inspecţiei Judiciare procuror STAN GHEORGHE.


Aflaţi mai mult despre , , , ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill
JURIDICE GOLD pentru studenţi foarte buni, free
Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.