« Newsletter
Flux noutăţi
SelectedVideoArticole autoriJurisprudenţăNoutăţi legislativeAnunţuriEnglishInternaţionalJURIDICE.ro

De la 1 septembrie 2012: RIZOIU & ASOCIATII
03.09.2012 | JURIDICE.ro

JURIDICE - In Law We Trust

Începând cu 1 septembrie 2012 și-a început activitatea societatea de avocatură RIZOIU & ASOCIAȚII. Noua societate a fost creată de o echipă de tineri avocaţi a căror experienţă este deja recunoscută de specialişti şi clienţi, deopotrivă datorită calităţii serviciilor juridice oferite şi a profesionalismului demonstrat în rezolvarea problemelor de drept. Societatea este specializată în drept comercial, drept societar, drept bancar, finanţări, contracte, energie şi dreptul muncii.

Radu Rizoiu, Partner, are peste 15 ani de experienţă în domeniul avocaturii de afaceri, perioadă în care a devenit cunoscut în special în domeniul garanţiilor reale. Până la acest moment, Radu Rizoiu a condus, în cadrul casei de avocatură STOICA & Asociaţii, echipa de consultanţă comercială. Radu Rizoiu este cunoscut specialiştilor din domeniul dreptului bancar şi pentru contribuţiile sale la analiza reglementărilor din materia ipotecilor mobiliare. Experienţa academică este completată de poziţia de formator la disciplina drept comercial în cadrul Institutului Naţional al Magistraturii.

Radu Rizoiu a fost membru al comisiei tehnice de redactare a Legii de punere în aplicare a Noului Cod Civil, fiind însărcinat cu redactarea capitolelor privind contractele cu profesionişti şi garanţiile de executare a  obligațiilor. Urmare a intrării în vigoare a Noului Cod Civil, Radu Rizoiu a pregătit şi condus traininguri, cursuri şi workshopuri privind noile reglementări aplicabile garanţiilor reale şi personale, precum şi contractelor cu profesionişti destinate practicienilor din domeniul dreptului, inclusiv magistraţi, avocaţi, consilieri juridici şi notari.

Lucian Poenaru, Partner, lucrează de 5 ani în avocatura de afaceri, a colaborat cu Radu Rizoiu în cadrul casei de avocatură STOICA & Asociaţii, dobândind o bogată experiență profesională. Lucian Poenaru este specializat în domeniile dreptului comercial, dreptului muncii, contractelor comerciale şi proprietăţii intelectuale. Lucian Poenaru a acordat consultanţă juridică atât clienţilor români cât şi străini, oferindu-le acestora soluţii juridice în afacerile lor curente.

Ioana Ochi, Associate, este o tânără avocat stagiar care a colaborat cu Radu Rizoiu în cadrul casei de avocatură STOICA & Asociaţii, lucrând în proiecte de consultanţă comercială în domeniul dreptului comercial, specializându-se astfel în domeniul contractelor comerciale, energiei şi al dreptului societar.

La început de drum, Radu Rizoiu, Partner, îşi doreşte ca, împreună cu colaboratorii săi, să pună bazele unui proiect de succes: “Ideea din spatele noii societăţi de avocatură este că poţi să te asociezi cu prieteni pentru a crea o organizaţie viabilă. Cu toţii ne cunoaştem de suficient timp pentru a şti că avem principii comune. Suntem cunoscuţi în piaţă ca o echipă dedicată găsirii celor mai bune soluţii juridice pentru client. Avem şi cunoştinţele, dar şi experienţa necesare pentru a oferi structuri juridice integrate care să răspundă nevoilor impuse de viaţa economică. Suntem convinşi că şi clienţii noştri pot confirma profesionalismul demonstrat de atâtea ori.”

PLATINUM+
PLATINUM Signature       

PLATINUM  ACADEMIC

GOLD                                

VIDEO STANDARD
Aflaţi mai mult despre , ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici.
JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului.

Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!
Încurajăm utilizarea RNPM - Registrul Naţional de Publicitate Mobiliară

Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi
 Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET
JURIDICE utilizează şi recomandă SmartBill

Lex Discipulo Laus

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.