Studenţi la drept. Universitaria
GrileDezbateriCărţiStudenţi
 
Print Friendly, PDF & Email

Admitere masterat 2012 la Facultatea de Drept si Stiinte Administrative din cadrul Universitatii de Vest din Timisoara

03.09.2012 | JURIDICE.ro
Abonare newsletter

Facultatea de Drept şi Ştiinţe Administrative din cadrul Universităţii de Vest din Timişoara organizează admitere la următoarele masterate: Dreptul afacerilor, Drept penal şi ştiinţe penale, Administraţie publică, Carieră judiciară, Dreptul Uniunii Europene, toate cu durata de 4 semestre.

Înscrierea la studiile universitare de masterat se face în perioada 10-21.09.2012, iar concursul pentru ocuparea locurilor finanţate de la bugetul de stat are loc în data de 25.09.2012, ora 14, pe baza unui examen tip grilă, conform tematicii şi bibliografiei precizată în Metodologia de admitere 2012.

Pentru anul universitar 2012/2013, sunt scoase la concurs un număr de 60 locuri finanțate de la bugetul de stat şi 190 locuri cu taxă de şcolarizare.

Rezultatele finale la concursul de admitere pe locurile finanţate de la bugetul de stat se vor afişa în data de 28.09.2012.

Abonare newsletter

Aflaţi mai mult despre ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro, vă rugăm să citiţi Politica noastră şi Condiţiile de publicare.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

CariereCărţiEvenimenteProfesioniştiRomanian Lawyers Week