Secţiuni » Secţiuni speciale
Asigurări pentru avocaţiCariere juridiceCărţi juridiceConferinţe juridiceDezbateri juridiceEvenimente juridiceGrile juridiceLawyers WeekProfesionişti
BarouriInternaţionalJurisprudenţă inedită CITRLegal DaysLifeNotariatReviste juridiceSistemul judiciarTop LegalUniversitaria
Studenţi la drept. Universitaria
GrileDezbateriCărţiStudenţi
 
Print Friendly, PDF & Email

Admitere masterat 2012 la Facultatea de Drept si Stiinte Administrative din cadrul Universitatii de Vest din Timisoara
03.09.2012 | JURIDICE.ro

Facultatea de Drept şi Ştiinţe Administrative din cadrul Universităţii de Vest din Timişoara organizează admitere la următoarele masterate: Dreptul afacerilor, Drept penal şi ştiinţe penale, Administraţie publică, Carieră judiciară, Dreptul Uniunii Europene, toate cu durata de 4 semestre.

Înscrierea la studiile universitare de masterat se face în perioada 10-21.09.2012, iar concursul pentru ocuparea locurilor finanţate de la bugetul de stat are loc în data de 25.09.2012, ora 14, pe baza unui examen tip grilă, conform tematicii şi bibliografiei precizată în Metodologia de admitere 2012.

Pentru anul universitar 2012/2013, sunt scoase la concurs un număr de 60 locuri finanțate de la bugetul de stat şi 190 locuri cu taxă de şcolarizare.

Rezultatele finale la concursul de admitere pe locurile finanţate de la bugetul de stat se vor afişa în data de 28.09.2012.


Aflaţi mai mult despre ,
Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

JURIDICE GOLD pentru studenţi foarte buni, free
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill

Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.