Flux noutăţi
AnunţuriEnglishInternaţionalJURIDICE.ro
Print Friendly, PDF & Email

Parteneriat avocati-mediatori
03.09.2012 | JURIDICE.ro


Cyberlaw - Valoarea legala a documentelor electronice

Din initiativa Baroului Valcea, in perioada 20.08.2012-2.09.2012, s-a desfasurat la Ramnicu Valcea cel de-al treilea curs de formare a mediatorilor profesionisti in colaborare cu Centrul de Mediere Craiova.

Alti 23 de avocati, membri ai Baroului Valcea, absolventi ai celor 3 cursuri desfasurate in acest an, se alatura astfel corpului mediatorilor profesionisti. Alaturi de avocati, cursanti au fost si judecatori, dar si persoane din alte profesii nejuridice, interesate sa cunoasca procedura medierii.

Participantii au apreciat calitatea deosebita a activitatii de formare profesionala sustinuta de formatorii Centrului de Mediere Craiova – av. Mihail Neagoe, fost decan al Baroului Dolj, fost vicepresedinte al U.N.B.R., presedinte al Centrului de Mediere Craiova si dl. Constantin Adi Gavrila, director general al Centrului. Aceștia au o bogată experiență acumulată în cadrul Centrului Pilot de Mediere din Craiova înfiinţat de Ministerul Justiţiei pe lângă Judecătoria Craiova şi Tribunalul Dolj cu sprijinul Ambasadei SUA încă din anul 2003, beneficiind de o pregătire specială asigurată de mediatori cu vastă experienţă din Washington DC – S.U.A.

Proiectul de colaborare a avut la baza interesul crescut al avocatilor pentru mediere – ca metoda alternativa de solutionare a conflictelor, nevoia cunoasterii procedurilor de mediere in vederea asigurarii de catre avocati a unei asistente juridice adaptate specificului acestei activitati. Continuarea proiectului inceput in ianuarie 2012 a fost impusa de solicitarile numeroase ale avocatilor, dar si de perspectiva aplicarii reglementarilor aduse prin Noul Cod de procedura civila cu privire la mediere.

Cele doua entitati colaboratoare, Centrul de Mediere Craiova si Baroul Valcea, anunta in acest sens organizarea unui nou curs in perioada 19.11.2012-10.12.2012.

Decan Baroul Valcea
Monica Livescu

Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Aflaţi mai mult despre , , , , , , , ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

CariereEvenimenteProfesioniştiRLWCorporate