Secţiuni » Arii de practică » Litigation » Drept penal
Drept penal
DezbateriCărţiProfesionişti

Ziua probatiunii


4 septembrie 2012 | JURIDICE.ro
Secţiuni: Content, Drept penal
JURIDICE - In Law We Trust
UNBR Caut avocat
Evenimente juridice

Luni, 3 septembrie 2012, a avut loc la Sala de Festivităţi a Tribunalului Bucureşti un eveniment aniversar pentru sărbătorirea Zilei Probaţiunii din România organizat de Serviciul de Probațiune de pe lângă Tribunalul București,  Sindicatul Naţional al Consilierilor din Serviciile de Probaţiune şi Centrul Român pentru Educație și Dezvoltare Umană, la care au participat reprezentanţi ai serviciilor de probaţiune, ai Direcţiei de Probaţiune din Ministerul Justiţiei, magistraţi şi reprezentanţi ai instituţiilor partenere, potrivit unui comunicat al Ministerului Justiției.

Evenimentul a fost deschis de Secretarul de Stat în cadrul Ministerului Justiţiei, Florin Aurel Moţiu, care şi-a manifestat aprecierea față de activitatea serviciilor de probaţiune şi implicarea susţinută a partenerilor locali în acest domeniu. Totodată, Secretarul de stat a subliniat importanţa promovării legilor probaţiunii printr-o planificare riguroasă a măsurilor care necesită a fi întreprinse pe termen mediu şi lung precizând că „acum marcăm 11 de ani de existenţă a unui sistem de probaţiune naţional şi cred că această aniversare este o reuşită a sistemului de justiţie din România, a legislativului care a promovat actele normative în domeniu, a comunităţii româneşti, ştiut fiind faptul că activitatea de probaţiune începe şi se finalizează în cadrul comunităţii”.

Iuliana Cărbunaru, directorul Direcţiei de Probaţiune din Ministerul Justiţiei, a transmis mulţumiri pentru contribuţia personalului de probaţiune la consolidarea acestui sistem şi a reliefat importanța misiunii serviciilor de probațiune în condițiile intrării în vigoare a noilor coduri. În acelaşi timp a fost subliniată necesitatea suplimentării personalului din sistemul de probațiune pentru a răspunde provocărilor prezente şi viitoare.

Cuvinte cheie: , , ,
Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Ne bucurăm să aducem gândurile dumneavoastră la cunoştinţa comunităţii juridice şi publicului larg. Apreciem generozitatea dumneavoastră de a împărtăşi idei valoroase. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord, publicarea pe JURIDICE.ro nu semnifică asumarea de către noi a mesajului transmis de autor. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteţi ciţi aici. Pentru a publica pe JURIDICE.ro vă rugăm să luaţi în considerare Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice


Servicii JURIDICE.ro
Cont profesional
JURIDICE Comunicare
JURIDICE pentru studenti

Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

Secţiuni          Noutăţi     Interviuri     Comunicate profesionişti        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică          Note de studiu     Studii
 
Privacy
Politica
Utilizare
Publicare
Despre noi
Secţiuni
Servicii
Contact
© 2003-2023 J JURIDICE.ro