Noutăţi legislative interesante. Lege 9
 
Print Friendly, PDF & Email

Formulare pentru sanctionarea contraventiilor utilizate de Agentia Nationala Anti-Doping

07.09.2012 | JURIDICE.ro, Juridice.ro
Abonare newsletter

In Monitorul Oficial al Romaniei, partea I, nr. 633 din data de 4 septembrie  2012 a fost publicat Ordinul presedintelui Agentiei Nationale Anti-Doping nr. 156/2012 pentru aprobarea formularului-tip de proces-verbal de constatare si sanctionare a contraventiilor.

Actul normativ aproba formularul-tip al procesului-verbal de constatare si sanctionare a contraventiilor, utilizat de catre agentii constatatori din cadrul Agentiei Nationale Anti-Doping, stabilite prin Legea nr. 104/2008 privind prevenirea si combaterea producerii si traficului ilicit de substante dopante cu grad mare de risc, republicata, si prin Ordonanta Guvernului nr. 59/2006 privind utilizarea suplimentelor nutritive de catre sportive.

Abonare newsletter

Aflaţi mai mult despre ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro, vă rugăm să citiţi Politica noastră şi Condiţiile de publicare.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

CariereCărţiEvenimenteProfesioniştiRomanian Lawyers Week