Secţiuni » Arii de practică » Litigation » Drept penal
Drept penal
DezbateriCărţiProfesionişti
 1 comentariu

Prima instanta din tara care a accesat fonduri europene
10.09.2012 | JURIDICE.ro

Secţiuni: Content, Drept penal
JURIDICE - In Law We Trust

Potrivit unui comunicat al Curții de Apel Craiova, această instanță este prima curte de apel din ţară care a reuşit să acceseze în mod direct fonduri de la Comisia Europeană cu proiectul “Dual Training Programme for Judges on Criminal Matters and Legal Language”.

Fondurile au fost obţinute printr-un proiect care se centrează pe pregătirea profesională a judecătorilor specializaţi în materie penală şi are ca scop implementarea Deciziei-cadru a Consiliului nr. 2008/947/JHA din 27 noiembrie 2008, cu accent pe executarea pedepselor fără privare de libertate.

Proiectul a fost aprobat de Comisia Europeană prin Decizia din 23.08.2012, Curtea de Apel Craiova fiind invitată să participe cu acest proiect alături de cele mai prestigioase instituţii judiciare din Statele Membre ale Uniunii Europene.

Programul se va desfăşura în colaborare cu Curtea de Apel din Mons (Belgia) pe o perioadă de 12 luni. Alături de judecătorii de la Curtea de Apel Craiova şi Curtea de Apel din Mons în calitate de invitaţi vor participa judecători de la Curtea de Apel Ploieşti şi Curtea de Apel Oradea.

Cuvinte cheie: , , , , , , ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice

Autori JURIDICE.ro
Juristi
JURIDICE pentru studenti
JURIDICE NEXT

Subscribe
Notify of

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

1 Comment
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

↑  Înapoi în partea de sus a paginii  ↑

Secţiuni        Selected     Noutăţi     Interviuri        Arii de practică        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie        Cariere     Evenimente     Profesionişti