Secţiuni » Noutăţi legislative
Noutăţi legislativeProiecte legislativeMonitorul Oficial al RomânieiJurnalul Oficial al Uniunii Europene

Procedura privind proiectarea, executia si punerea in functiune a instalatiilor de gaze naturale


10 septembrie 2012 | JURIDICE.ro, Juridice.ro
Secţiuni: Noutăți legislative
JURIDICE - In Law We Trust
UNBR Caut avocat
Servicii JURIDICE.ro

In Monitorul Oficial al Romaniei, partea I, nr. 635 din data de 6 septembrie 2012 a fost publicat Ordinul presedintelui Autoritatii Nationale de Reglementare in Domeniul Energiei nr. 32/2012 pentru aprobarea Procedurii privind proiectarea, verificarea, executia, receptia si punerea in functiune a instalatiilor de utilizare a gazelor naturale.

Procedura reglementeaza modul de lucru si succesiunea operatiilor de proiectare, verificare, executie, receptie tehnica si punere in functiune a instalatiilor de utilizare apartinand persoanelor fizice si juridice.

In vederea obtinerii accesului la sistemul de distributie a gazelor naturale, persoana fizica sau juridica se adreseaza operatorilor sistemelor de distributie cu o cerere insotita de documentele specifice in conformitate cu prevederile Regulamentului de acces la sistemele de distributie.

Ulterior obtinerii Acordului de acces, beneficiarul are obligatia sa se adreseze unui operator economic autorizat de catre ANRE care va realiza proiectului instalatiei de utilizare a gazelor naturale.

In continuare, pentru executia unei instalatii de utilizare a gazelor naturale, beneficiarul se va adresa in acest sens unui OE autorizat de ANRE cu care va incheia un contract de prestari de servicii.

Cuvinte cheie: , ,
Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Ne bucurăm să aducem gândurile dumneavoastră la cunoştinţa comunităţii juridice şi publicului larg. Apreciem generozitatea dumneavoastră de a împărtăşi idei valoroase. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord, publicarea pe JURIDICE.ro nu semnifică asumarea de către noi a mesajului transmis de autor. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteţi ciţi aici. Pentru a publica pe JURIDICE.ro vă rugăm să luaţi în considerare Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice


Cont profesional
JURIDICE Comunicare

Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

Secţiuni          Noutăţi     Interviuri     Comunicate profesionişti        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică          Note de studiu     Studii
 
© 2003-2023 J JURIDICE.ro