« Flux noutăţi
Selected Top LegalVideo
JurisprudenţăCEDOCJUECCRÎCCJJurisprudenţa curentă ÎCCJDezlegarea unor chestiuni de dreptRILCurţi de apelTribunaleJudecătorii
Noutăţi legislativeProiecte legislativeMOF - Monitorul Oficial al RomânieiJOUE - Jurnalul Oficial al Uniunii Europene
Noutăţi legislative
 

Procedura privind proiectarea, executia si punerea in functiune a instalatiilor de gaze naturale
10.09.2012 | JURIDICE.ro, Juridice.ro

JURIDICE - In Law We Trust

In Monitorul Oficial al Romaniei, partea I, nr. 635 din data de 6 septembrie 2012 a fost publicat Ordinul presedintelui Autoritatii Nationale de Reglementare in Domeniul Energiei nr. 32/2012 pentru aprobarea Procedurii privind proiectarea, verificarea, executia, receptia si punerea in functiune a instalatiilor de utilizare a gazelor naturale.

Procedura reglementeaza modul de lucru si succesiunea operatiilor de proiectare, verificare, executie, receptie tehnica si punere in functiune a instalatiilor de utilizare apartinand persoanelor fizice si juridice.

In vederea obtinerii accesului la sistemul de distributie a gazelor naturale, persoana fizica sau juridica se adreseaza operatorilor sistemelor de distributie cu o cerere insotita de documentele specifice in conformitate cu prevederile Regulamentului de acces la sistemele de distributie.

Ulterior obtinerii Acordului de acces, beneficiarul are obligatia sa se adreseze unui operator economic autorizat de catre ANRE care va realiza proiectului instalatiei de utilizare a gazelor naturale.

In continuare, pentru executia unei instalatii de utilizare a gazelor naturale, beneficiarul se va adresa in acest sens unui OE autorizat de ANRE cu care va incheia un contract de prestari de servicii.

PLATINUM+
PLATINUM Signature       

PLATINUM  ACADEMIC

GOLD                                

VIDEO STANDARD
Aflaţi mai mult despre , ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici.
JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului.

Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!
Încurajăm utilizarea RNPM - Registrul Naţional de Publicitate Mobiliară

Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi
 Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET
JURIDICE utilizează şi recomandă SmartBill

Lex Discipulo Laus

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.