Secţiuni » Arii de practică » Litigation » Drept penal
Drept penal
DezbateriCărţiProfesionişti

Prima activitate a proiectului „Consolidarea capacitatii autoritatilor romane de a confisca si recupera produsele infractiunii”


10 septembrie 2012 | JURIDICE.ro

UNBR Caut avocat
JURIDICE by Night

Oficiul Naţional de Prevenire a Criminalităţii şi Cooperare pentru Recuperarea Creanţelor provenite din Infracţiuni (ONPCCRCPI), din cadrul Ministerului Justiţiei, în parteneriat cu Institutul Basel pentru Guvernare din Elveţia, a organizat, în perioada 3–6 septembrie 2012, prima activitate în cadrul proiectului „Consolidarea capacităţii autorităţilor române de a confisca şi recupera produsele infracţiunii”, potrivit unui comunicat al MJ.

Cei doi experţi străini ai Institutului Basel pentru Guvernare au avut întâlniri cu reprezentanţi ai: Ministerului Justiţiei, Ministerului Public (Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, Direcţia Naţională Anticorupţie, Direcţia de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism), Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală, Inspectoratului General al Poliţiei Române, Agenţiei Naţionale de Integritate, Oficiului Naţional de Prevenire şi Combatere a Spălării Banilor, Băncii Naţionale a României, Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie, Consiliului Superior al Magistraturii şi Institutului Naţional al Magistraturii.

Prima activitate a avut ca obiectiv familiarizarea experţilor străini cu sistemul românesc de confiscare a produsului infracţional, precum şi identificarea necesităţilor de formare profesională pentru cele două seminarii care vor fi organizate în perioada 2012 – 2013, dedicate judecătorilor, procurorilor, poliţiştilor şi altor categorii de experţi.

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro, detalii aici!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă SmartBill şi My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi                                                                                                                          Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică