Secţiuni » Barouri
UNBR. INPPA. Barouri
Official partner: Uniunea Naţională a Barourilor din România

CSM propune modificarea Legii Avocaturii
11.09.2012 | JURIDICE.ro

Secţiuni: Sistemul judiciar, UNBR+INPPA+Barouri
JURIDICE - In Law We Trust

Uniunea Națională a Barourilor din România a dat publicității adresa nr. 57053 din data de 5 septembrie 2012 a Ministerului Justiției (înregistrată la UNBR la 6 septembrie 2012) privind propunerea Consiliului Superior al Magistraturii de modificare şi completare a Legii nr. 51/1995 pentru organizarea şi exercitarea profesiei de avocat, republicată, cu modificările şi completările ulterioare, care vizează: „… intervenţii legislative punctuale destinate asigurării condiţiilor optime pentru desfăşurarea activităţii de judecată şi creării, în acelaşi timp, a premiselor necesare desfăşurării cu celeritate a procedurilor judiciare„.

Propunerea constă în introducerea în cuprinsul acestei legi a prevederii că în cazul în care avocatul este împiedicat să îndeplinească serviciul profesional, acesta își va asigura substituirea, fiind obligat să încunoștiințeze clientul.

>> Adresa

Cuvinte cheie: , , , ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice

Autori JURIDICE.ro
Juristi
JURIDICE pentru studenti
JURIDICE NEXT

Subscribe
Notify of

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

↑  Înapoi în partea de sus a paginii  ↑

Secţiuni        Selected     Noutăţi     Interviuri        Arii de practică        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie        Cariere     Evenimente     Profesionişti