Secţiuni » Secţiuni speciale
Asigurări pentru avocaţiCariere juridiceCărţi juridiceConferinţe juridiceDezbateri juridiceEvenimente juridiceGrile juridiceLawyers WeekProfesionişti
BarouriInternaţionalJurisprudenţă inedită CITRLegal DaysLifeNotariatReviste juridiceSistemul judiciarUniversitaria
Sistemul judiciar
Official partners: Consiliul Superior al Magistraturii, Ministerul Public şi Direcţia Naţională Anticorupţie
JURIDICE
Print Friendly, PDF & Email

CSM propune modificarea Legii Avocaturii
11.09.2012 | JURIDICE.ro

Uniunea Națională a Barourilor din România a dat publicității adresa nr. 57053 din data de 5 septembrie 2012 a Ministerului Justiției (înregistrată la UNBR la 6 septembrie 2012) privind propunerea Consiliului Superior al Magistraturii de modificare şi completare a Legii nr. 51/1995 pentru organizarea şi exercitarea profesiei de avocat, republicată, cu modificările şi completările ulterioare, care vizează: „… intervenţii legislative punctuale destinate asigurării condiţiilor optime pentru desfăşurarea activităţii de judecată şi creării, în acelaşi timp, a premiselor necesare desfăşurării cu celeritate a procedurilor judiciare„.

Propunerea constă în introducerea în cuprinsul acestei legi a prevederii că în cazul în care avocatul este împiedicat să îndeplinească serviciul profesional, acesta își va asigura substituirea, fiind obligat să încunoștiințeze clientul.

>> Adresa


Aflaţi mai mult despre , , , ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill
JURIDICE GOLD pentru studenţi foarte buni, free
Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.