Secţiuni » Arii de practică » Litigation » Mediere
Mediere
DezbateriCărţiProfesionişti

Informare prealabila obligatorie – Brasov, 5-7 octombrie 2012
12.09.2012 | Fănuţa LIŞMAN

Secţiuni: Comunicare profesională, Mediere
JURIDICE - In Law We Trust

Colegiul Mediatorilor organizează în perioada 05-07 octombrie 2012Şcoala de varăediţia a III–a având ca temă:

INFORMARE PREALABILĂ OBLIGATORIE

– construirea experienţei practice ca mediator în contextul noilor modificări legislative –

Evenimentul este organizat în parteneriat cu Asociaţia Mediatorilor Autorizaţi (AMA) – Braşov şi va avea loc la Hotel ARO, Braşov.

Şcoala de vară, ediţia III-a este recunoscută de Consiliul de mediere ca formare continuă a mediatorilor, iar participanţilor la eveniment li se acordă 13 puncte profesionale, conform Hotărârii CDM  Mediatorilor care prezintă studii de caz şi alte materiale ce vor fi utilizate ca suport de curs, li se acordă suplimentar 5 puncte profesionale.

COLEGIUL MEDIATORILOR şi Asociaţia Mediatorilor Autorizaţi Braşov îşi propun să sprijine mediatorii în transpunerea în practică a prevederilor Legii nr. 115/ 2012, în special în ce priveşte dezvoltarea experienţei practice ca mediatori, în condiţiile informării prealabile obligatorii pentru justiţiabili, dar pentru care mediatorul nu poate solicita onorariu.

Sunt invitaţi la Şcoala de vară toţi mediatorii autorizaţi sau în curs de autorizare, interesaţi de tematică. Taxa de participare este de 400 RON, sumă în care se asigură materiale suport, pauze de cafea şi mesele de prânz în zilele de 6 şi 7 octombrie 2012.

Pentru membrii Colegiului Mediatorilor şi AMA Braşov, taxa este de 350 RON, dacă se achită până la data de 20 septembrie 2012.

Înscrierea se face la office@colegiulmediatorilor.ro sau anca.ciuca@fdc.org.ro , în ordinea plăţii taxei de participare si în limita a 120 de locuri.

Participarea la acest eveniment reprezintă o reală oportunitate pentru consolidarea comunităţii mediatorilor din România, pe care suntem convinşi că o veţi fructifica.

Anca Elisabeta Ciucă

Preşedinte al

Colegiului Mediatorilor

Formularul il puteti descarca de aici: Formular_inscriere_Scoala_de_vara

Cuvinte cheie: , ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice

JURIDICE CORPORATE
JURIDICE MEMBERSHIP
Juristi
JURIDICE pentru studenti

Subscribe
Notify of

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni        Selected     Noutăţi     Interviuri        Arii de practică        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie        Cariere     Evenimente     Profesionişti