Noutăţi legislativeProiecte legislativeMonitorul Oficial al RomânieiJurnalul Oficial al Uniunii Europene
 
Noutăţi legislative
 
Print Friendly, PDF & Email

Calendarul admiterii in invatamantul liceal pentru anul scolar 2013-2014
18.09.2012 | JURIDICE.ro, Juridice.ro


In Monitorul Oficial al Romaniei, partea I, nr. 654 din data de 14 septembrie 2012 a fost publicat Ordinul ministrului educatiei, cercetarii, tineretului si sportului nr. 5608/2012 privind organizarea si desfasurarea admiterii in invatamantul liceal de stat pentru anul scolar 2013-2014.

Actul normativ aproba Calendarul admiterii in invatamantul liceal de stat pentru anul scolar 2013-2014.
Probele de aptitudini se vor desfasura in perioada 30 mai – 1 iunie 2013.
Afisarea rezultatelor la probele de aptitudini va avea loc la data de 3 iunie 2013, iar rezultatele finale, in urma contestatiilor la probele de aptitudini, vor fi afisate in data de 4 iunie 2013.
Completarea optiunilor in fisele de inscriere de catre absolventii clasei a VIII-a si de catre parintii acestora se va desfasura in perioada 5 – 9 iulie 2013.
La data de 13 iulie 2013 se va face transmiterea bazei de date de la centrele de admitere judetene/al municipiului Bucuresti la Centrul National de Admitere.
Afisarea de catre fiecare unitate de invatamant liceal a listei candidatilor repartizati in acea unitate se va face la data de 17 iulie 2013.

Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Aflaţi mai mult despre , , ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

CariereEvenimenteProfesioniştiRLWCorporate