Secţiuni » Arii de practică » Protective » Dreptul Uniunii Europene
Dreptul Uniunii Europene
DezbateriCărţiProfesionişti
 1 comentariu

Lansare EuRoQuod


19 septembrie 2012 | JURIDICE.ro

UNBR Caut avocat
JURIDICE gratuit pentru studenti

Secţiuni: Dreptul Uniunii Europene, Flux informații

In perioada 20-21 septembrie 2012, va avea loc la Bucuresti conferinta de lansare a Retelei Nationale a judecatorilor-coordonatori in materia Dreptului Unuiunii Europene (EuRoQuod), proiect aprobat prin Hotararea Plenului CSM nr. 520/14.06.2012, potrivit unui unui anunt al INM.

Reteaua reuneste intr-o prima faza 43 de judecatori, desemnati de curtile de apel in raza carora isi desfasoara activitatea si de catre Inalta Curte de Justitie si Casatie, coordonati la nivel central de Beatrice Andresan-Grigoriu, formator cu norma intreaga in cadrul INM, membru al catedrei de drept al Uniunii Europene.

Obiectivul final: dezvoltarea unei retele formate din cate un judecator-coordonator din fiecare instanta din tara, de la toate gradele de jurisdictie, sau chiar din fiecare sectie, acolo unde necesitatile o impun.

EuRoQuod se doreste a fi un instrument care sa asiste magistratii in studiul individual al dreptului UE.

Crearea acestei retele vine in completarea proiectului de publicare on-line a unei evidente a cererilor preliminare adresate de instantele din Romania, precum si a unor documente utile pentru studiul si aplicarea dreptului UE, lansat in ianuarie de catedra de drept al Uniunii Europene din cadrul INM, proiect care a beneficiat de sprijinul doamnei Camelia Toader, judecator la Curtea de Justitie a Uniunii Europene si al domnului subsecretar de stat Razvan–Horatiu Radu, Agent guvernamental pentru Curtea de Justitie si Tribunalul Uniunii Europene.

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro, detalii aici!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă SmartBill şi My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
1 Comment
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi                                                                                                                          Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică
 

© 2003-2023  J  JURIDICE.ro
Despre noi  Secţiuni  Servicii  Contact
Privacy  Politica  Utilizare  Publicare  Parteneri