Secţiuni » Arii de practică » Business » Achiziţii publice
Achiziţii publice
DezbateriCărţiProfesionişti
 1 comentariu

BOSTINA SI ASOCIATII obtine la CNSC suspendarea pentru a doua oara a procedurii de atribuire a serviciilor de consultanta pentru tronsonul de autostrada Comarnic-Brasov
24.09.2012 | JURIDICE.ro

Secţiuni: Achiziții publice, Content
JURIDICE - In Law We Trust

Boştină şi Asociaţii a contestat pentru a doua oară documentaţia emisă de Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale S.A. pentru atribuirea contractului de achiziţie publică având ca obiect „Servicii de consultanţă (asistenţă tehnică, financiară şi juridică) în scopul reactualizării studiului de fezabilitate, elaborării documentaţiei de atribuire şi asistarea autorităţii contractante în procesul de atribuire a contractului de concesiune pentru obiectivul autostrada Bucureşti – Braşov, tronsonul Comarnic – Braşov”, cod CPV 79415200-8, 66171000-9, 71322500-6, 71356200-0, 71621000-7.

„Am depus această a doua contestaţie pentru că, pe de o parte, am considerat că unele din cerinţele autorităţii sunt în afara cadrului legislativ aplicabil procedurii şi a proiectului propus şi, pe de altă parte, deoarece autoritatea contractantă nu a modificat caietul de sarcini în conformitate cu deciziile anterioare ale CNSC. Odată ce Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale S.A. va opera modificările corespunzătoare reglementărilor în vigoare, vom participa la licitaţie”, spune Avocatul Asociat Mihai Marian, coordonatorul ariei de practică „Infrastructură”, din cadrul Boştină şi Asociaţii.

Consiliul Naţional de Soluţionare a Contestaţiilor a admis, prin  Decizia Nr. 658 S/ C2 /4055, cererea formulată de Boştină şi Asociaţi de a „suspenda procedura de atribuire, în stadiul în care se află, până la soluţionarea pe fond a cauzei”.

Despre Boştină şi Asociaţii: Casa de Avocatură Boştină şi Asociaţii este lider pe piaţa de consultanţă juridică din România, cu o cifră de afaceri în anul 2011 de 33,47 de milioane de EURO şi peste 130 de avocaţi şi consultanţi. Cu birouri în Bucureşti, Chişinău, Viena, Fribourg şi Nicosia, precum şi în alte 18 mari oraşe din România, Casa de Avocatură Boştină şi Asociaţii a stabilit parteneriate cu Estudio Juridico Intercontinental SL din Madrid şi Ascott Associes din Paris. Grupul de Consultanţă Boştină oferă o gamă completă de servicii juridice, precum şi consultanţă financiară strategică şi corporate affairs prin Boştină & Associates Corporate Finance.

Cuvinte cheie: , ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice

JURIDICE CORPORATE
JURIDICE MEMBERSHIP
Juristi
JURIDICE pentru studenti

Subscribe
Notify of

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

1 Comment
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

Secţiuni        Selected     Noutăţi     Interviuri        Arii de practică        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie        Cariere     Evenimente     Profesionişti