Secţiuni » Arii de practică » Protective » Dreptul Uniunii Europene
Dreptul Uniunii Europene
DezbateriCărţiProfesionişti
UNBR Caut avocat
UNBR Caut avocat
UNBR Caut avocat
Masterclass US Litigators
Dreptul Uniunii Europene
 1 comentariu

Stefan Deaconu se alatura LEAUA & ASOCIATII

26 septembrie 2012 | JURIDICE.ro

Stefan Deaconu se alatura LEAUA & ASOCIATII in construirea unui departament de dreptul Uniunii Europene si drept public.

Leaua & Asociații a decis dezvoltarea unui departament de dreptul Uniunii Europene și drept public, sub conducerea lui Ștefan Deaconu, care se alătură echipei în calitate de partener.

Ștefan Deaconu este conferențiar universitar la Facultatea de Drept a Universității din București, doctor în drept, cu atestat de abilitare în vederea conducerii de doctorate, predând disciplinele Drept constituțional și Sistemul normativ al UE. A fost consilier prezidențial pe probleme juridice al Președintelui României în perioada 30 decembrie 2005-25 iulie 2012 şi consilier de stat în perioada 15 februarie-30 decembrie 2005. Este cadru didactic universitar din 1998. Este autor și coautor al mai multor cărți, articole și comunicări științifice în domeniul dreptului public.

Prin nou-înființatul departament de drept al Uniunii Europene și drept public, Leaua & Asociații, acordă consultanță și reprezentare în probleme de drept al Uniunii Europene, drept constituțional, drepturile omului. De asemenea, asigură reprezentarea clienților în fața Curții Constituționale, în fața Curții Europene a Drepturilor Omului,  în procedurile din fața Curții de Justiție a Uniunii Europene precum și în relație cu instituțiile Uniunii Europene. Acestea sunt elemente noi de practică avocațială în cadrul firmei, care vin să se adauge asistenței juridice în probleme de drept administrativ, achiziții publice, parteneriat public-privat, concesiuni, dreptul mediului și finanțări ale Uniunii Europene în privința căreia experiența avocaților Leaua & Asociații s-a dezvoltat în cei peste 7 ani de la înființarea firmei.

Cenguța LEAUA

Crenguța Leaua, managing partner Leaua & Asociații: „Am remarcat o nevoie din ce în ce mai mare a clienților noștri din mediul privat pentru asistență juridică în probleme de drept al Uniunii Europene și drept public, în special, în contextul actualei conjuncturi economice, în care rolul  – sau mai bine zis impactul – statului și al instituțiilor publice asupra mediului de afaceri este foarte accentuat. Consecvenți cu abordarea constantă a firmei noastre, în sensul păstrării unui standard de profesionalism foarte ridicat, am fost încântați de posibilitatea de a îl avea alături pe domnul Ștefan Deaconu, un specialist cu o carte de vizită profesională impecabilă și o seriozitate care a stârnit respectul întregii noastre echipe. Îi mulțumesc pentru decizia de a ni se alătura.”

Ștefan DEACONU

Servicii JURIDICE.ro

Evenimente juridice

Arbitraj comercial

Ștefan Deaconu: ,,Cred că experienţa mea în domeniul dreptului public din ultimii 14 ani, înţelegerea şi cunoaşterea foarte bună a sistemului normativ naţional şi a celui al Uniunii Europene va constitui un suport puternic în dezvoltarea consultanţei juridice specifice actualei situații economice la nivel european și internațional. Sunt convins că voi putea să valorific această experiență profesională în cadrul echipei Leaua & Asociații.

Leaua & Asociații este o firmă integrată de avocatură care se bazează pe profesionalismul, implicarea și flexibilitatea echipei de avocați ce o compune pentru a veni în întâmpinarea nevoilor fiecărui client – începând de la negocieri de contracte complexe și până la soluționarea unor litigii dificile interne sau internaționale. Alături de notorietatea experienței echipei sale în domeniul arbitrajului comercial și a litigiilor, Leaua & Asociații are o practică recunoscută în unele din cele mai provocatoare și inovative  domenii ale consultanței juridice cum ar fi aviație, construcții, infrastructură, dreptul mediului, finanțării internaționale, parteneriat public-privat și public-public, finanțări ale Uniunii Europene, având de asemenea o prezență foarte solidă în domeniul fuziunilor și achizițiilor și dreptului fiscal.

Citeşte mai mult despre , , ! Pentru condiţiile de publicare pe JURIDICE.ro detalii aici.
Urmăriţi JURIDICE.ro şi pe LinkedIn LinkedIn JURIDICE.ro WhatsApp WhatsApp Channel JURIDICE Threads Threads JURIDICE Google News Google News JURIDICE

(P) JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă SmartBill.

Arii de practică
Achiziţii publice
Afaceri transfrontaliere
Arbitraj
Asigurări
Banking
Business
Concurenţă
Construcţii
Contencios administrativ
Contravenţii
Corporate
Cyberlaw
Cybersecurity
Data protection
Drept civil
Drept comercial
Drept constituţional
Drept penal
Dreptul familiei
Dreptul muncii
Dreptul Uniunii Europene
Dreptul penal al afacerilor
Dreptul sportului
Drepturile omului
Energie
Fiscalitate
Fuziuni & Achiziţii
Gambling
Health & Pharma
Infrastructură
Insolvenţă
Litigation
Malpraxis medical
Media & publicitate
Mediere
Piaţa de capital
Procedură civilă
Procedură penală
Proprietate intelectuală
Protective
Protecţia animalelor
Protecţia consumatorilor
Protecţia mediului
Recuperare creanţe
Sustenabilitate
Telecom
Transporturi

Parteneri arii de practică  Specialişti


JURIDICE.ro
Main page
Cariere
Evenimente ⁞ 
Dezbateri
Profesionişti
Lawyers Week
WinLaw.ro
VIDEO
Servicii
Flux noutăţi
Selected ⁞ 
Comunicate
Avocaţi
Executori
Notari
Sistemul judiciar
Studenţi / JURIDICE NEXT
RSS  Publicare comunicate profesionale
Articole
Essentials
Interviuri
Opinii
Revista de note, studii şi opinii juridice
ISSN 2066-0944
       Studii şi note de studiu
Revista revistelor
Autori  Condiţii de publicare articole
Jurisprudenţă
Curtea Europeană a Drepturilor Omului
Curtea de Justiţie a Uniunii Europene
Curtea Constituţională
Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie
       Jurisprudenţă curentă ÎCCJ
       Dezlegarea unor chestiuni de drept
       Recurs în interesul legii
Curţi de apel ⁞ 
Tribunale ⁞ 
Judecătorii

Legislaţie
Proiecte legislative
Monitorul Oficial al României
Jurnalul Oficial al Uniunii Europene

Proiecte speciale
Cărţi
Covid-19 Legal React
Creepy cases
Life
Mesaje de condoleanţe
Povestim cărţi
Războiul din Ucraina
Wisdom stories

Servicii J   Cont profesional [membership]   Catalog   Documentare   Comunicare   Revealing   Vizual   Website   Logo   Foto   Video   Talent Search   Recrutare   Evenimente   Directoare internaţionale
 

© 2003-2024 JURIDICE.ro
Despre noi  Website map  Servicii  Contact
Privacy  Politica  Utilizare  Publicare  Parteneri