Secţiuni » Noutăţi
Flux noutăţi
AnunţuriEnglishInternaţionalJURIDICE.ro


Print Friendly, PDF & Email

Delegatie a CSM in vizita de lucru la Consiliul judiciar olandez
02.10.2012 | JURIDICE.ro

O delegaţie a Consiliului Superior al Magistraturii, formată din doamna procuror Graţiana Isac, doamna procuror Florentina Gavadia, domnul judecător Alexandru Şerban, domnul procuror Bogdan Gabor – membri aleşi ai Consiliului – şi domnul Florin-Răzvan Radu, director, a efectuat, în perioada 25-26 septembrie 2012, o vizită de lucru în Regatul Ţărilor de Jos, la invitaţia Consiliului Judiciar olandez, potrivit unui comunicat al CSM.

Întâlnirea de lucru a prilejuit un schimb deschis de opinii cu privire la subiectele de interes comun şi o mai bună cunoaştere reciprocă, de natură a întări încrederea între cele două sisteme judiciare, contribuind astfel la dezvoltarea relaţiilor bilaterale în domeniul justiţiei. Au fost identificate ca teme prioritare pentru continuarea colaborării între cele două Consilii integritatea judiciară, organizarea şi managementul instanţelor, formarea în domeniul dreptului Uniunii Europene, informatizarea sistemelor judiciare.


Aflaţi mai mult despre , , , ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill
JURIDICE GOLD pentru studenţi foarte buni, free
Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.