Secţiuni » Flux noutăţi
Flux noutăţi
Newsletters
ArticoleJurisprudenţăLegislaţieCariereEvenimenteCărţiComunicate profesioniştiAvocaturăExecutoriNotariatSistemul judiciarJURIDICE NEXT

Noile Coduri – in atentia CSM


4 octombrie 2012 | JURIDICE.ro

UNBR Caut avocat
Servicii JURIDICE.ro

Deşi Ministerul Justiţiei a publicat memorandumul cu tema „Pregătirea sistemului judiciar pentru intrarea în vigoare a noilor coduri încă din 26 septembrie 2012, până în prezent acest document extrem de important nu a intrat în atenţia Consiliului Superior al Magistraturii, informeaza membricsm.ro.

Mai mulţi membri ai CSM au solicitat miercuri, 3 octombrie 2012, analizarea materialului propus de MJ  la nivelul direcţiilor de specialitate şi dezbaterea detaliată a masurilor şi acţiunilor propuse în şedinţa de plen din data de 8 octombrie 2012.

Judecătorii Horaţius Dumbravă, Alexandru Şerban şi Adrian Neacşu au cerut colaborarea cu Ministerul Justiţiei în vederea elaborării unui plan comun şi cuprinzător de asigurare a punerii în aplicare a celor patru coduri, precum şi  declanşarea unei proceduri de consultare a instanţelor în legătură cu planul de măsuri propus.

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Ne bucurăm să aducem gândurile dumneavoastră la cunoştinţa comunităţii juridice şi publicului larg. Apreciem generozitatea dumneavoastră de a împărtăşi idei valoroase. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord, publicarea pe JURIDICE.ro nu semnifică asumarea de către noi a mesajului transmis de autor. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteţi citi aici. Pentru a publica pe JURIDICE.ro vă rugăm să luaţi în considerare Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi     Interviuri     Comunicate profesionişti        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică          Note de studiu     Studii