Secţiuni » Noutăţi
Flux noutăţi
AnunţuriEnglishInternaţionalJURIDICE.ro
Print Friendly, PDF & Email

Peste 200 de alergatori din echipa PwC Romania vor lua startul la Bucharest International Marathon
05.10.2012 | JURIDICE.ro

Peste 200 de alergători din echipa PwC Run 4 Fun vor lua startul la ediţia din acest an a Bucharest International Marathon, care se va desfăşura pe 6 şi 7 octombrie la Bucureşti.

„Este cea mai amplă participare a PwC România de până acum la maratonul de la Bucureşti, având participanţi înscrişi la toate cursele competiţiei, de la întrecerea copiilor până la proba de maraton. Este o mare bucurie pentru mine să văd că pasiunea pentru alergare a prins atât de bine în rândul colegilor, prietenilor şi clienţilor noştri de toate vârstele. De asemenea, suntem onoraţi să ne continuăm parteneriatul cu Asociaţia Bucharest International Marathon care organizează an de an o competiţie de talie internaţională şi a reuşit să facă din alergare, un sport de masă în România”, a declarat Peter de Ruiter, Liderul Departamentului de Consultanţă Fiscală şi Juridică, PwC România, participant la rândul său în proba de semi-maraton.

PwC România va avea 8 alergători înscrişi la proba de maraton, 37 de participanţi la proba de semi-maraton, nu mai puţin de 17 echipe înscrise la proba de ştafetă, 92 de alergători la cursa populară de 4 kilometri şi patru copii înscrişi la cursa copiilor.

„Pentru ediţia din acest an am ales să susţinem şi o cauză umanitară, echipa PwC România alergând pentru Asociaţia pentru Dravet şi ale Epilepsii Rare. Încercăm astfel să atragem atenţia asupra unei maladii care rămâne deseori nediagnosticată în România şi să sensibilizăm autorităţile pentru investiţia într-un centru performant de diagnostic pentru ca toţi cei afectaţi de această boală să poată beneficia de tratamentul necesar cât mai din timp”, a precizat Peter de Ruiter.

Sindromul Dravet este o formă incurabilă de epilepsie, care debutează în primul an de viaţă şi afectează unul din 20.000 de copii. În afară de crizele epileptice extrem de greu de controlat, este însoţită de cele mai multe ori de tulburări de dezvoltare, întârzieri în achiziţia limbajului, instabilitate la mers.

„Copiii Dravet sunt supuşi unui maraton de crize epileptice, iar lupta lor pentru viaţă este mereu contra cronometru. O criză se poate declanşa în orice moment, zi sau noapte. Tocmai de aceea, am ales să asociem această luptă a noastră cu sportul, simbolul vieţii sănătoase… exact ceea ce ne dorim noi!”, spune Adela Chirică, preşedintele Asociaţiei pentru Dravet şi alte Epilepsii Rare.

Despre Asociaţia pentru Dravet şi alte Epilepsii Rare: Asociaţia pentru Dravet şi alte Epilepsii Rare a fost înfiinţată în vara acestui an. Printre proiectele pe termen lung ale asociaţiei se numără susţinerea şi consilierea familiilor afectate, un acces mai bun la medicaţia de generaţie nouă, creşterea gradului de cunoaştere a formelor rare de epilepsie, prin organizarea de evenimente şi conferinţe, dar şi prin crearea unei biblioteci cu studii de specialitate.

În România, sunt aproximativ 200.000 de pacienţi cu epilepsie, conform statisticilor Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii, dar medicii cred că numărul acestora ar fi mai mare, de 300.000 până la 500.000. Aproximativ 40 de copii din România sunt cunoscuţi ca suferind de Sindrom Dravet, însă boala este mult subdiagnosticată, din cauza lipsei de informaţii şi de fonduri pentru testare.

Despre PwC: Firmele din reţeaua PwC ajută organizaţiile şi indivizii să creeze valoarea de care au nevoie. Suntem o reţea de firme prezentă în 158 de ţări cu aproape 180.000 de specialişti determinaţi să ofere servicii de calitate de audit, consultanţă fiscală şi consultanţă pentru afaceri. Spuneţi-ne care sunt lucrurile importante pentru dumneavoastră şi descoperiţi mai multe informaţii despre noi vizitând site-ul www.pwc.com/ro.

PwC se referă la reţeaua de firme PwC şi/sau la una dintre firmele membre, fiecare dintre acestea fiind o entitate juridică separată.


Aflaţi mai mult despre ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill
JURIDICE GOLD pentru studenţi foarte buni, free
Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.