Secţiuni » Arii de practică » Litigation » Drept penal
Drept penal
DezbateriCărţiProfesionişti

PCA Iasi. Mandat european de arestare


5 octombrie 2012 | JURIDICE.ro

UNBR Caut avocat
JURIDICE by Night

Potrivit unui comunicat semnat de Procurorul General al Parchetului de pe langa Curtea de Apel Iasi, Iulian Ispir, la data de 4.10.2012, procurorii din cadrul Parchetului de pe langa Curtea de Apel Iasi au dispus retinerea pentru 24 de ore a numitului Copalea Radian, cetatean roman, intrucat pe numele acestuia autoritatile judiciare italiene au emis un mandat european de arestare.

Retinerea acestuia s-a facut in baza semnalarii emise de Biroul SIRENE Italia din cadrul Centrului de Cooperare Politieneasca Internationala, acesta find depistat de lucratorii de politie la domiciliul sau din judetul Vaslui.

Copalea Radian este acuzat de autoritatile judiciare italiene de comiterea infractiunilor de viol in forma agravata si vatamare corporala, constand in aceea ca pe timp de noapte si prin folosirea de acte de violenta si amenintare cu un cutit, a incercat sa intretina raporturi sexuale cu o persoana de sex feminin.

Persoana retinuta urmeaza a fi prezentata Curtii de Apel Iasi cu propunere de arestare preventiva pe o durata de 5 zile, urmand ca in acest interval de timp sa fie intreprinse toate demersurile legale in vederea obtinerii mandatului european de arestare pentru a putea fi pus in executare.

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro, detalii aici!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă SmartBill şi My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi                                                                                                                          Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică