Varia
JURIDICE

RTPR ALLEN & OVERY recruteaza avocati definitivi pentru departamentul Corporate M&A
05.10.2012 | JURIDICE.ro

JURIDICE - In Law We Trust

RTPR Allen & Overy recrutează trei avocaţi definitivi cu bune cunoştinţe de limbă engleză (scris şi vorbit) pentru a se alătura echipei de avocaţi din departamentul Corporate şi M&A.

Prezentare

RTPR Allen & Overy are un department de Corporate M&A de elita care reprezinta clienti precum: Advent International, Enterprise Investors, Global Finance, 3TS, NBGI, Citibank, ING, KBC, Morgan Stanley, RBS, Unicredit, A&D Pharma, Johnson Controls, UPC.

Exemple de tranzactii de M&A coordinate de RTPR Allen & Overy:

 • Advent International Corporation la achizitia pachetului majoritar de actiuni in Centrul Medical Unirea (CMU), in prezent Regina Maria, si achizitia ulterioara a Spitalului Euroclinic
 • Enterprise Investors in legatura cu mai multe achizitii in Romania, inclusiv Artima, Macon (material de constructii), Simcor Group (material de constructii) precum si ulterior vanzarea Artima catre Carrefour Romania
 • 3TS Capital Partners in legatura cu investitia in Avangate Corporation NV, societate care detine o platform de comert electronic cu software si care are filiale in Romania, Olanda si SUA
 • A&D Pharma Holdings N.V. in legatura cu achizitia Arishop Pharma AD in Bulgaria, si a unei parti din Ozone din Polonia, Ungaria, Slovacia si Cehia
 • KBC Securities in intermedierea vanzarii de catre BERD a participatiei in BRD – Group Société Générale S.A. pe Bursa de Valori Bucuresti.

Cerinţe

Este necesară experienţa între 2 şi 4 ani dobândită în cadrul celor mai bune societăţi de avocatură internaţionale sau locale. Sunt bineveniţi şi candidaţii în curs de pregătire pentru examenul de definitivat în avocatura (sesiunea din noiembrie 2012). Candidaţii care vor fi acceptaţi vor intra imediat în programul internaţional de pregătire profesională din Londra şi CEE dedicat avocaţilor nostri de corporate M&A.

Rezultate academice foarte bune, foaia matricolă cât şi calificările profesionale necesare profesiei de avocat sunt condiţii esenţiale.

Responsabilităţi principale

 • Redactarea şi modificarea de contracte şi alte documente juridice
 • Due diligence juridic
 • Consultanţă juridică şi menţinerea relaţiei cu clienţi
 • Întâlniri cu clienţi
 • Îndeplinirea cerinţelor clienţilor
 • Îmbunătăţirea permanentă a cunoştinţelor juridice

Salariu şi bonusuri: foarte competitive

Trimiteţi CV-ul dumneavoastră în limba engleză la următoarea adresă de email: office@rtprallenovery.com.

* Anunțul expiră la data de 5 noiembrie 2012

PLATINUM+
PLATINUM Signature       

PLATINUM  ACADEMIC

GOLD                                

VIDEO STANDARD
Aflaţi mai mult despre , , ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici.
JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului.

Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!
Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi
 Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET
JURIDICE utilizează şi recomandă SmartBill

Lex Discipulo Laus

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.