Secţiuni » JURIDICE NEXT » Universitaria
Universitaria
GrileDezbateriCărţiStudenţi

Conferinta internationala bienala la Facultatea de Drept si Stiinte Administrative, Universitatea de Vest – Timisoara, 12-13 octombrie 2012


8 octombrie 2012 | JURIDICE.ro
Secţiuni: ANUNTURI, Universitaria
JURIDICE - In Law We Trust
UNBR Caut avocat
Evenimente juridice

Conferinţele ştiinţifice bienale organizate de Facultatea de Drept şi Ştiinţe Administrative din cadrul Universităţii de Vest din Timişoara au intrat în tradiţie.

Aflată anul acesta (12-13 octombrie) la cea de-a noua ediţie, conferinţa urmăreşte consolidarea caracterului său de excelenţă. Sunt invitaţi să participe, în principal, profesori şi cercetători de la facultăţile partenere din străinătate, precum şi de la instituţii de învăţământ şi cercetare de prestigiu din România.

Cele cinci secţiuni ale conferinţei sunt:

  1. Secţiunea I – Drept civil – Tema: Libertatea contractuală. Limite legale şi garanţii procesuale
  2. Secţiunea a II-a – Drept public – Tema: Rolul controlului de constituţionalitate şi al controlul de convenţionalitate în evoluţia dreptului public
  3. Secţiunea a III-a – Ştiinţe penale – Tema: Criminalitatea economică în contextul crizei
  4. Secţiunea a IV-a – Dreptul afacerilor – Tema: Dreptul insolvenţei şi instabilitatea economică
  5. Secţiunea a V-a – Drept european şi internaţional – Tema: Mai este Curtea Europeană a Drepturilor Omului un mecanism judiciar eficient?

Programul conferinţei

Vineri, 12.10.2012
9,00 – 9,30 Înregistrarea participanţilor
9,30 – 10,00 Deschiderea conferinţei
10,00 – 13,00 Lucrări pe secţiuni
15,00 – 18,30 Lucrări pe secţiuni

Sâmbătă, 13.10.2012
9,30 – 12,00 Lucrări pe secţiuni
12,00 – 12,30 Închiderea conferinţei.

Cuvinte cheie: ,
Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Ne bucurăm să aducem gândurile dumneavoastră la cunoştinţa comunităţii juridice şi publicului larg. Apreciem generozitatea dumneavoastră de a împărtăşi idei valoroase. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord, publicarea pe JURIDICE.ro nu semnifică asumarea de către noi a mesajului transmis de autor. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteţi ciţi aici. Pentru a publica pe JURIDICE.ro vă rugăm să luaţi în considerare Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice


Servicii JURIDICE.ro
Cont profesional
JURIDICE Comunicare
JURIDICE pentru studenti

Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

Secţiuni          Noutăţi     Interviuri     Comunicate profesionişti        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică          Note de studiu     Studii
 
© 2003-2023 J JURIDICE.ro