« Flux noutăţi
Proiecte speciale: Asigurări pentru avocaţiCariere juridiceCărţi juridiceConferinţe juridiceDezbateri juridiceEvenimente juridiceGrile juridiceLawyers WeekProfesioniştiBarouriCovid-19 Legal ReactInternaţionalJurisprudenţă inedită CITRLegal DaysLifeNotariatExecutoriReviste juridiceSistemul judiciarUniversitariaCitate juridiceJURIDICE MOLDOVALaw Flaws ProjectLegal Soft SkillsNoul Cod comercial român
Studenţi la drept. Universitaria
GrileDezbateriCărţiStudenţi
 

Aniversarea a 20 de ani de la infiintarea Facultatii de Drept din Timisoara
10.10.2012 | JURIDICE.ro

JURIDICE - In Law We Trust Video juridice

Facultatea de Drept şi Ştiinţe Administrative din cadrul Universităţii de Vest din Timişoara împlineşte anul acesta 20 de ani de existenţă.

Ceremonia de aniversare va avea loc joi, 11 octombrie 2012, în Aula Magna „Ioan Curea” a Universităţii de Vest din Timişoara, cu participarea reprezentanţilor autorităţilor, instituţiilor şi organizaţiilor relevante din domeniul juridic şi al educaţiei.

Cu această ocazie, corpul academic al Facultăţii de Drept şi Ştiinţe Administrative din cadrul Universităţii de Vest din Timişoara a luat, de asemenea, iniţiativa editării volumului 20 de ani de învăţământ juridic la Timişoara – In Honorem Radu I. Motica, care urmează a fi lansat în cadrul ceremoniei aniversare.

PROGRAMUL MANIFESTĂRII
Joi, 11 octombrie 2012
Aula Magna „Ioan Curea”
9,00 – 10,00 Primirea invitaţilor
10,00 – 12,00 Ceremonia de aniversare
12,00 – 13,00 Lansarea volumului 20 de ani de învăţământ juridic la Timişoara – In Honorem Radu I. Motica

Invitația de participare este adresată tuturor studenților și absolvenților Facultății de Drept.

Cuvinte cheie:
Secţiuni: UNIVERSITARIA | Toate secţiunile
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

Lex Discipulo Laus Încurajăm utilizarea RNPM - Registrul Naţional de Publicitate Mobiliară Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi
Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET
JURIDICE utilizează SmartBill

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


.
PLATINUM Signature      

PLATINUM  ACADEMIC

GOLD                        

VIDEO   STANDARD