Secţiuni » Secţiuni speciale
Asigurări pentru avocaţiCariere juridiceCărţi juridiceConferinţe juridiceDezbateri juridiceEvenimente juridiceGrile juridiceLawyers WeekProfesionişti
BarouriInternaţionalJurisprudenţă inedită CITRLegal DaysLifeNotariatReviste juridiceSistemul judiciarTop LegalUniversitaria
Studenţi la drept. Universitaria
GrileDezbateriCărţiStudenţi
 
Print Friendly, PDF & Email

Aniversarea a 20 de ani de la infiintarea Facultatii de Drept din Timisoara
10.10.2012 | JURIDICE.ro

Facultatea de Drept şi Ştiinţe Administrative din cadrul Universităţii de Vest din Timişoara împlineşte anul acesta 20 de ani de existenţă.

Ceremonia de aniversare va avea loc joi, 11 octombrie 2012, în Aula Magna „Ioan Curea” a Universităţii de Vest din Timişoara, cu participarea reprezentanţilor autorităţilor, instituţiilor şi organizaţiilor relevante din domeniul juridic şi al educaţiei.

Cu această ocazie, corpul academic al Facultăţii de Drept şi Ştiinţe Administrative din cadrul Universităţii de Vest din Timişoara a luat, de asemenea, iniţiativa editării volumului 20 de ani de învăţământ juridic la Timişoara – In Honorem Radu I. Motica, care urmează a fi lansat în cadrul ceremoniei aniversare.

PROGRAMUL MANIFESTĂRII
Joi, 11 octombrie 2012
Aula Magna „Ioan Curea”
9,00 – 10,00 Primirea invitaţilor
10,00 – 12,00 Ceremonia de aniversare
12,00 – 13,00 Lansarea volumului 20 de ani de învăţământ juridic la Timişoara – In Honorem Radu I. Motica

Invitația de participare este adresată tuturor studenților și absolvenților Facultății de Drept.


Aflaţi mai mult despre
Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

JURIDICE GOLD pentru studenţi foarte buni, free
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill

Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.