Barouri [UNBR, INPPA, barouri]
Secţiune dezvoltată în parteneriat cu Uniunea Naţională a Barourilor din România
Print Friendly, PDF & Email

Baroul Bucuresti dezaproba Hotararea CSM privind cine cum sta in sala de judecata
11.10.2012 | Simona CIMPOCA


CONFERINTA VALERIU STOICA 2019

Consiliul Baroului Bucuresti a inaintat o adresa catre Comisia permanenta a UNBR prin care si-a manifestat dezacordul cu privire la Hotararea nr. 781/2012 a Plenului Consiliului Superior al Magistraturii, intrucat ceea ce s-a stabilit prin hotarare, respectiv amplasarea unui podium in sala de judecata pentru avocatii care pun concluzii, situat la o inaltime mai mica fata de podiumul procurorilor, creeaza o situatie de discriminare profesionala. Prin aceeasi adresa, Consiliul Baroului Bucuresti solicita punerea in discutie a acestei situatii in sedinta urmatoare a Comisiei Permanente.

:: adresa

Simona CIMPOCA

Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Aflaţi mai mult despre , ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

CariereEvenimenteProfesioniştiRLWCorporate