Secţiuni » Noutăţi
Flux noutăţi
AnunţuriEnglishInternaţionalJURIDICE.ro
PLATINUM+ PLATINUM Signature     

PLATINUM ACADEMIC
GOLD                       

VIDEO STANDARD
BASIC

NNDKP, primul loc in toate domeniile de practica cercetate in Romania de IFLR 1000
11.10.2012 | JURIDICE.ro

Nestor Nestor Diculescu Kingston Petersen (NNDKP) continuă să domine topurile juridice internaţionale, situându-se pe primul loc în toate domeniile cercetate în România – Drept bancar şi pieţe de capital, Fuziuni şi achiziţii şi Finanţări de proiecte – de ghidul juridic internaţional IFLR 1000 (International Financial Law Review 1000), editat de Euromoney Legal Media Group.

Tot în acest an, Euromoney a recunoscut NNDKP, pentru a doua oară consecutiv, drept “Cea mai bună firmă din România” în ceea ce priveşte egalitatea de gen, la gala “European Women in Business Law 2012”, organizată la Londra de prestigiosul grup editorial. NNDKP a fost una dintre cele doar câteva case de avocatură naţionale nominalizate de Euromoney la categoriile „Cel mai bun mediu pentru femeile care practică avocatura de afaceri” şi „Cea mai bună iniţiativă în abordarea diversităţii de gen”, pentru valorile care definesc programele de recrutare şi selecţie, de pregătire profesională, de susţinere şi promovare a avocaţilor talentaţi şi cele dedicate studenţilor la drept.

Un alt reper pe piaţa avocaturii, Chambers Europe, a desemnat NNDKP, pentru a doua oară în ultimii patru ani, „Firma anului în România”, o premieră pe piaţa locală a avocaturii. Totodată NNDKP a dominat ierarhia Chambers Global şi Europe în 2012, rămânând cea mai bine clasată firmă de avocatură din România în topurile pe care instituţia de cercetare le alcatuieşte anual.

De altfel, suplimentele anuale ale unor prestigioase reviste de specialitate nişate – Global Arbitration Review şi Managing Intellectual property – au recunoscut meritele NNDKP în arbitraj şi proprietate intelectuală în acest an.

Astfel, NNDKP este singura casă de avocatură din România inclusă de Global Arbitration Review (GAR) în topul GAR 100 pentru al doilea an consecutiv, în clasamentul celor mai bune firme de avocatură implicate în arbitraje internaţionale. Potrivit Global Arbitration Review, NNDKP este implicată în 30 de arbitraje, cu o valoare a pretenţiilor însumând 1 miliard de euro.

Divizia de proprietate intelectuală a firmei (NNDKP IP) este cea mai bine cotată divizie specializată afiliată unei case de avocatură din România potrivit clasamentelor alcătuite de Managing Intellectual Property (MIP). NNDKP IP a fost situată pe primul loc la secţiunile litigii privind brevetele, mărcile şi drepturile de autor, pe locul doi la secţiunea proceduri de obţinere a brevetelor şi pe locul trei la secţiunea proceduri de obţinere a mărcilor înregistrate.

***

Despre NNDKP: Nestor Nestor Diculescu Kingston Petersen este promotor al avocaturii de afaceri în România şi în prezent are, împreună cu diviziile specializate de taxe şi proprietate intelectuală, o echipă formată din 115 avocaţi, 30 de consultanţi, birouri la Bucureşti, Cluj-Napoca, Timişoara, Braşov şi Craiova şi oferă servicii de avocatură complete companiilor care îşi desfăşoară activitatea în România. În ultimii zece ani, NNDKP a rămas cea mai bine clasată firmă de avocatură din România din punct de vedere profesional în aproape toate domeniile pe care marile publicaţii juridice internaţionale precum Chambers and Partners (ediţiile globală şi europeană), The European Legal 500 şi IFLR 1000 le cercetează în România. De asemenea, NNDKP reprezintă România în unele dintre cele mai importante asociaţii profesionale la nivel internaţional – Lex Mundi, World Services Group – şi este membru fondator al South East Europe Legal Group (SEE Legal).


Aflaţi mai mult despre ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!JURIDICE utilizează şi recomandă SmartBill JURIDICE gratuit pentru studenţi

Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi [Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET]


Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.