Secţiuni » Sistemul judiciar
Sistemul judiciar

Mesajul presedintelui CSM la incheierea mandatului a doi membri CSM


15 octombrie 2012 | JURIDICE.ro

UNBR Caut avocat
JURIDICE gratuit pentru studenti

Secţiuni: Flux informații, Sistemul judiciar

Consiliul Superior al Magistraturii a dat publicitatii mesajul presedintelui CSM, jud. Alina Ghica, adresat doamnelor proc. Gratiana Isac si jud. Ana Labus cu ocazia incheierii mandatului de membru CSM:

„Presedintele Consiliul Superior al Magistraturii, judecator Alina Nicoleta Ghica multumeste doamnelor judecator Ana Cristina Labus si procuror Gratiana Isac pentru intreaga activitate desfasurata in cadrul acestui for, exprimand, totodata, intreaga apreciere pentru modul responsabil si profesionismul manifestat in intreaga lor activitatea  in cadrul Consiliului.

Incepand cu data de 10 octombrie 2012, mandatul de membru CSM al celor doua doamne magistrat inceteaza, incheindu-se astfel, si o importanta etapa din cariera lor profesionala.

Atat doamna procuror Isac, cat si doamna judecator Labus au dat masura vocatiei lor pentru rationamentul logic si echilibru, au dovedit atasamentul fata de sistemul judiciar si Consiliu, au manifestat o preocupare constanta pentru identificarea solutiilor si rezolvarea constructiva a tuturor problemelor deduse Plenului CSM.

Presedintele Consiliului le felicita calduros pentru modul exemplar in care s-au achitat de toate sarcinile si indatoririle mandatului recent incheiat.

Avand in vedere ca, odata cu incetarea mandatului de membru CSM, doamna procuror Gratiana Isac a decis si sa isi incheie, prin pensionare, activitatea de procuror, punand astfel capat unei cariere frumoase si demne, presedintele CSM ii ureaza sa se bucure de ceea ce viata, familia, prietenii pot oferi bun si frumos.

Presedintele Consiliului ii ureaza doamnei judecator Ana Cristina Labus succes in activitate si ii multumeste pentru ca a ales sa fie in continuare alaturi de CSM, urmand ca, in calitate de formator la Institutul National al Magistraturii, sa contribuie la formarea viitoarelor generatii de magistrati romani!”

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro, detalii aici!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă SmartBill şi My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi                                                                                                                          Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică