« Flux noutăţi
Proiecte speciale: Asigurări pentru avocaţiCariere juridiceCărţi juridiceConferinţe juridiceDezbateri juridiceEvenimente juridiceGrile juridiceLawyers WeekProfesioniştiBarouriCovid-19 Legal ReactInternaţionalJurisprudenţă inedită CITRLegal DaysLifeNotariatExecutoriReviste juridiceSistemul judiciarUniversitariaCitate juridiceJURIDICE MOLDOVALaw Flaws ProjectLegal Soft SkillsNoul Cod comercial român
Sistemul judiciar
Official partners: Consiliul Superior al Magistraturii, Ministerul Public şi Direcţia Naţională Anticorupţie
JURIDICE

Mesajul presedintelui CSM la incheierea mandatului a doi membri CSM
15.10.2012 | JURIDICE.ro

JURIDICE - In Law We Trust

Consiliul Superior al Magistraturii a dat publicitatii mesajul presedintelui CSM, jud. Alina Ghica, adresat doamnelor proc. Gratiana Isac si jud. Ana Labus cu ocazia incheierii mandatului de membru CSM:

„Presedintele Consiliul Superior al Magistraturii, judecator Alina Nicoleta Ghica multumeste doamnelor judecator Ana Cristina Labus si procuror Gratiana Isac pentru intreaga activitate desfasurata in cadrul acestui for, exprimand, totodata, intreaga apreciere pentru modul responsabil si profesionismul manifestat in intreaga lor activitatea  in cadrul Consiliului.

Incepand cu data de 10 octombrie 2012, mandatul de membru CSM al celor doua doamne magistrat inceteaza, incheindu-se astfel, si o importanta etapa din cariera lor profesionala.

Atat doamna procuror Isac, cat si doamna judecator Labus au dat masura vocatiei lor pentru rationamentul logic si echilibru, au dovedit atasamentul fata de sistemul judiciar si Consiliu, au manifestat o preocupare constanta pentru identificarea solutiilor si rezolvarea constructiva a tuturor problemelor deduse Plenului CSM.

Presedintele Consiliului le felicita calduros pentru modul exemplar in care s-au achitat de toate sarcinile si indatoririle mandatului recent incheiat.

Avand in vedere ca, odata cu incetarea mandatului de membru CSM, doamna procuror Gratiana Isac a decis si sa isi incheie, prin pensionare, activitatea de procuror, punand astfel capat unei cariere frumoase si demne, presedintele CSM ii ureaza sa se bucure de ceea ce viata, familia, prietenii pot oferi bun si frumos.

Presedintele Consiliului ii ureaza doamnei judecator Ana Cristina Labus succes in activitate si ii multumeste pentru ca a ales sa fie in continuare alaturi de CSM, urmand ca, in calitate de formator la Institutul National al Magistraturii, sa contribuie la formarea viitoarelor generatii de magistrati romani!”

PLATINUM+
PLATINUM Signature       

PLATINUM  ACADEMIC

GOLD                                

VIDEO STANDARD
Aflaţi mai mult despre , , , ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici.
JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului.

Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!
Încurajăm utilizarea RNPM - Registrul Naţional de Publicitate Mobiliară

Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi
 Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET
JURIDICE utilizează şi recomandă SmartBill

Lex Discipulo Laus

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.