Noutăţi legislativeProiecte legislativeMonitorul Oficial al RomânieiJurnalul Oficial al Uniunii Europene
 
Noutăţi legislative
 
Print Friendly, PDF & Email

Prorogarea termenului de desfasurare a alegerilor pentru constituirea camerelor pentru agricultura
15.10.2012 | JURIDICE.ro


Cyberlaw - Valoarea legala a documentelor electronice

In Monitorul Oficial al Romaniei, partea I, nr. 701 din data de 12 octombrie 2012 a fost publicata Ordonanta de urgenta a Guvernului nr. 57/2012 privind prorogarea termenului prevazut la art. II alin. (1) din Legea nr. 122/2012 pentru modificarea si completarea Legii nr. 283/2010 privind camerele pentru agricultura, silvicultura si dezvoltare rurala.

Ordonanta de urgenta proroga cu sase luni, de la data intrarii sale in vigoare, termenul de desfasurare a primelor alegeri pentru constituirea camerelor pentru agricultura, industrie alimentara, piscicultura, silvicultura si dezvoltare rurala.

In preambulul actului normativ se precizeaza ca prorogarea acestui termen este necesara deoarece, in Legea 122/2012 termenul propus a fost insuficient pentru indeplinirea formalitatilor privind inscrierea Camerei Agricole Nationale si a camerelor agricole judetene in Registrul Asociatiilor si Fundatiilor. De asemenea, prin prorogarea termenului, se evita suprapunerea alegerilor la aceste camere.

Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Aflaţi mai mult despre , ,
JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill pentru facturare.

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

CariereEvenimenteProfesioniştiRLWCorporate