Secţiuni » Noutăţi legislative
Noutăţi legislativeProiecte legislativeMonitorul Oficial al RomânieiJurnalul Oficial al Uniunii Europene
Noutăţi legislative
 
PLATINUM+ PLATINUM Signature     

PLATINUM ACADEMIC
GOLD                       

VIDEO STANDARD
BASIC

Prorogarea termenului de desfasurare a alegerilor pentru constituirea camerelor pentru agricultura
15.10.2012 | JURIDICE.ro

JURIDICE - In Law We Trust

In Monitorul Oficial al Romaniei, partea I, nr. 701 din data de 12 octombrie 2012 a fost publicata Ordonanta de urgenta a Guvernului nr. 57/2012 privind prorogarea termenului prevazut la art. II alin. (1) din Legea nr. 122/2012 pentru modificarea si completarea Legii nr. 283/2010 privind camerele pentru agricultura, silvicultura si dezvoltare rurala.

Ordonanta de urgenta proroga cu sase luni, de la data intrarii sale in vigoare, termenul de desfasurare a primelor alegeri pentru constituirea camerelor pentru agricultura, industrie alimentara, piscicultura, silvicultura si dezvoltare rurala.

In preambulul actului normativ se precizeaza ca prorogarea acestui termen este necesara deoarece, in Legea 122/2012 termenul propus a fost insuficient pentru indeplinirea formalitatilor privind inscrierea Camerei Agricole Nationale si a camerelor agricole judetene in Registrul Asociatiilor si Fundatiilor. De asemenea, prin prorogarea termenului, se evita suprapunerea alegerilor la aceste camere.


Aflaţi mai mult despre , ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!JURIDICE utilizează şi recomandă SmartBill JURIDICE gratuit pentru studenţi

Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi [Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET]
Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.