Secţiuni » Noutăţi legislative
Noutăţi legislative
Proiecte legislativeMonitorul Oficial al RomânieiJurnalul Oficial al Uniunii Europene

Prorogarea termenului de desfasurare a alegerilor pentru constituirea camerelor pentru agricultura


15 octombrie 2012 | JURIDICE.ro

UNBR Caut avocat
JURIDICE by Night

In Monitorul Oficial al Romaniei, partea I, nr. 701 din data de 12 octombrie 2012 a fost publicata Ordonanta de urgenta a Guvernului nr. 57/2012 privind prorogarea termenului prevazut la art. II alin. (1) din Legea nr. 122/2012 pentru modificarea si completarea Legii nr. 283/2010 privind camerele pentru agricultura, silvicultura si dezvoltare rurala.

Ordonanta de urgenta proroga cu sase luni, de la data intrarii sale in vigoare, termenul de desfasurare a primelor alegeri pentru constituirea camerelor pentru agricultura, industrie alimentara, piscicultura, silvicultura si dezvoltare rurala.

In preambulul actului normativ se precizeaza ca prorogarea acestui termen este necesara deoarece, in Legea 122/2012 termenul propus a fost insuficient pentru indeplinirea formalitatilor privind inscrierea Camerei Agricole Nationale si a camerelor agricole judetene in Registrul Asociatiilor si Fundatiilor. De asemenea, prin prorogarea termenului, se evita suprapunerea alegerilor la aceste camere.

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro, detalii aici!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă SmartBill şi My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi                                                                                                                          Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică