Secţiuni » Jurisprudenţă
JurisprudenţăCEDOCJUECCRÎCCJJurisprudenţă curentă ÎCCJ / Dezlegarea unor chestiuni de drept / Recurs în interesul legii
Curţi de apelTribunaleJudecătorii
Curtea de Justiţie a Uniunii Europene (CJUE)
DezbateriCărţiProfesionişti
JURIDICE
Print Friendly, PDF & Email

Modificarea Regulamentului Euratom
16.10.2012 | Elena-Mirela SIPOȘ

În Jurnalul Oficial al Uniunii Europene seria L 269 din data de 4 octombrie 2012 au fost publicate modificările aduse Regulamentului nr. 422/67/CEE, 5/67/Euratom de stabilire a regimului financiar al președintelui și membrilor Comisiei, al președintelui, judecătorilor, avocaților generali și grefierului Curții de Justiție, al președintelui, membrilor și grefierului Tribunalului de Primă Instanță, precum și al președintelui, membrilor și grefierului Tribunalului Funcției Publice a Uniunii Europene.

Aceste modificări apar ca urmare a instituirii funcţiei de vicepreşedinte în cadrul Curții de Justiție, cât și al Tribunalului, drept urmare este necesară stabilirea unei remuneraţii, a unei pensii şi a indemnizaţiilor. Se impun modificări atât articolelor Regulamentului 422/67/CEE, 5/67/Euratom, cât şi titlului, având în vedere schimbarea denumirii Tribunalului de Primă Instanţă ca urmare a adoptării Tratatului de la Lisabona.

În ceea ce priveşte remuneraţia vicepreşedintelui, la articolul 4, alineatul (3) se introduce următorul rând: „vicepreședinte: 911,38 EUR”.

Elena-Mirela SIPOS
Centrul de Excelenta Academica


Aflaţi mai mult despre ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!


JURIDICE.ro utilizează şi recomandă SmartBill
JURIDICE GOLD pentru studenţi foarte buni, free
Newsletter JURIDICE.ro
Youtube JURIDICE.ro
Instagram JURIDICE.ro
Facebook JURIDICE.ro
LinkedIn JURIDICE.ro

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.