Secţiuni » Noutăţi
Flux noutăţi
AnunţuriEnglishInternaţionalJURIDICE.ro
PLATINUM+ PLATINUM Signature     

PLATINUM ACADEMIC
GOLD                       

VIDEO STANDARD
BASIC

Bursele BOSTINA: TEMA [si alte detalii tehnice esentiale]
16.10.2012 | Ovidiu CONSTANTINESCU, Ovidiu CONSTANTINESCU

JURIDICE - In Law We Trust

De la lansările de săptămâna trecută [9 octombrie – Iaşi, 10 octombrie – Cluj şi 12 octombrie Bucureşti], am primit câteva zeci de e-mail-uri de la studenţi care, din varii motive, nu au putut veni la prezentări şi care doreau să afle condiţiile de înscriere în competiţie, tematica propusă pentru anul acesta precum şi termenul-limită de depunere a lucrărilor.

Iată informaţiile cerute: „Bursa Boştină” se acordă câte unui student meritos din anul III şi – respectiv – anul IV al facultăţilor de Drept din cadrul Universităţii din Bucureşti, precum şi anul IV Universitatea A.I Cuza – Iaşi şi Universitatea Babeş Boylai – Cluj, câştigători ai Sesiunilor de Comunicări „Bursele Boştină”. Sunt patru burse diferite, cei din anul III nu concurează cu anul IV şi nici centrele universitare între ele. „Bursele Boştină” se adresează strict studenţilor la drept cursuri de zi nu şi absolvenţilor care urmează cursuri de master sau studii doctorale.

Tema propusă pentru anul acesta este:
Contenciosul Administrativ în lumina Noului Cod de Procedură Civilă şi a Legii de aplicare a Noului Cod de Procedură Civilă.

Atenţie, tema este aceeaşi pentru anul IV şi pentru anul III [Bucureşti] însă aşteptările sunt clar diferite pentru cei din anul IV.

Participanţii vor trimite până în data de 11 noiembrie 2012 [23:59:59, ora din e-mail]

– Un eseu de MAXIMUM 10 pagini [font: Times New Roman, corp 11, spaţiat la  1 ½ rânduri] pe tema propusă.  Documentul va fi salvat în format PDF.

– O prezentare power-point care să reprezinte “sumarul” eseului  şi care se poate susţine într-un interval de timp de 7 minute.

– E-mail-urile vor fi trimise pe adresa ovidiu.constantinescu@bostina.eu, având ca titlu: BURSELE BOŞTINA – nume, prenume – universitatea şi anul de studiu.

– Eseul şi prezentarea power-point vor fi trimise ÎN ACELAŞI MAIL – cei care trimit fie doar eseul fie doar power-point-ul nu vor fi înscrişi în concurs;

– Termenul-limită ESTE TERMEN-LIMITĂ şi lucrările primite DUPĂ 11 noiembrie 2012 ora 23:59:59 nu vor fi luate în considerare.

Voi trimite “confirmare de primire” tuturor celor de la care am primit cele două documente.

Cei selectaţi vor fi anunţaţi din timp pentru a se pregăti în vederea susţinerii prezentărilor în cadrul Sesiunilor de Comunicări “Bursele Boştină”, programate să aibă loc în perioada 18–30 noiembrie în fiecare centru universitar în parte [diferenţiat anul III  de anul IV, în cazul Bucureşti-ului].

Găsiţi AICI Regulamentul Sesiunii de Comunicări „Bursele Boştină”

Baftă!

Ovidiu CONSTANTINESCU
PR Manager BOSTINA SI ASOCIATII


Aflaţi mai mult despre , ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!JURIDICE utilizează şi recomandă SmartBill JURIDICE gratuit pentru studenţi

Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi [Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET]
Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.